Komutana veda yemeği düzenlendi

Komutana veda yemeği düzenlendi

 Kocaeli EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Korgeneral Metin Gürak’ın Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları ile Kara Kuvvetleri...

 

Kocaeli EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Korgeneral Metin Gürak’ın Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları ile Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanlığına atanması nedeniyle Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy’un ev sahipliğinde veda yemeği düzenlendi. Welborne Hotelde düzenlenen veda yemeğine; Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy’un yanı sıra, EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Korgeneral Metin Gürak ve eşi Zerrin Gürak, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Cumhuriyet Savcı Vekili Erdal Yücel, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci ve eşi, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan ve eşi ile Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu  katıldı.

 

Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy, EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Korgeneral Metin Gürak’a yapmış olduğu değerli  hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görevinin hayırlı olması temennilerinde bulundu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.