Kocaelispor sahaya iniyor

Kocaelispor sahaya iniyor

 Yeşil siyahlılar, 7 ya da 8 Temmuz’da top başı yapacak. Diğer yandan teknik direktör ve iç transfer konusunda netleşen bir şey yok.YÜKSEK İHTİMAL...

 

Yeşil siyahlılar, 7 ya da 8 Temmuz’da top başı yapacak. Diğer yandan teknik direktör ve iç transfer konusunda netleşen bir şey yok.

YÜKSEK İHTİMAL BOLU’YA GİDİLECEK

Geçtiğimiz sezonu Antalya’da Altay ile oynanan maçta dramatik bir şekilde tamamlayan Spor Toto 3.Lig temsilcimiz, kentin markası Kocaelispor, 2017-2018 sezonunun açılışını Temmuz ayının ilk haftasında yapacak. Sezonu 7 ya da 8 Temmuz’da açmayı planlayan yeşil siyahlılar, İzmit’teki ilk etap çalışmalarının ardından kamp için yüksek ihtimalle Bolu’ya gidecek. GÖRÜŞME HENÜZ YOKKamp için iki-üç yerle görüşme yapan Kocaelispor yönetimi, iç transferde sözleşmesi biten, teknik direktör Ümit Metin Yıldız başta olmak üzere, kaptan Hamza Mutlu, Murat Başak, Sinan Pektemek, Oğuzhan Türkmen, Kadir Öğe ve Kılıç Arslan Kopuz ile de henüz masaya oturmadı. Teknik direktör ve iç transfer çalışmalarının bayramdan sonra tamamlanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.