KEDFE’den Rektör Hülagü’ye ziyaret

KEDFE’den Rektör Hülagü’ye ziyaret

  Kocaeli Erzurumlular Dernekler Federasyonu(KEDFE),Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sadettin Hülagü'yü makamında ziyaret etti.Geçtiğimiz...

 

 

Kocaeli Erzurumlular Dernekler Federasyonu(KEDFE),Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sadettin Hülagü'yü makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongre sonrasında üst üste 3.kez Kocaeli Erzurumlular Dernekler Federasyonu başkanlığına seçilen Tekin Dursun, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk ziyaretini Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sadettin Hülagü'ye gerçekleştirdi. Aynı zamanda Erzurumlu olan Rektör Hülagü'ya yapılan ziyarette federasyon yönetim kurulu üyelerinin tam kadro yer alması dikkatlerden kaçmadı. 

Son derece sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sadettin Hülagü, Kocaeli Üniversitesi olarak yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgi verirken, Kocaeli'de yaşayan Erzurumlular ile ilgili de övgü dolu sözler sarfetti.

Kocaeli Erzurumlular Dernekleri Federasyonu Başkanı Tekin Dursun ziyarette federasyon çalışmaları hakkında bilgi verirken, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sadettin Hülagü'ye teşekkür etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.