KAYBETTİĞİNDE DEĞİL VAZGEÇTİĞİNDE YENİLİRSİN

KAYBETTİĞİNDE DEĞİL VAZGEÇTİĞİNDE YENİLİRSİN

Ergene Velimeşe puanlar kaybeder. Biz bütün maçlarımızı kazanabilir miyiz?Bölgesel Amatör ligde son düzlüğe girildi. Lider Ergene Velimeşe vitesi arttırdı....

Ergene Velimeşe puanlar kaybeder. Biz bütün maçlarımızı kazanabilir miyiz?

Bölgesel Amatör ligde son düzlüğe girildi. Lider Ergene Velimeşe vitesi arttırdı. Takipçileri Çorlu ve Sultangazi berabere kalarak lider yarışında ağır yara aldı. Haftayı maç yapmadan puansız kapatan Gebzespor, Velimeşe’nin maç eksiği ile 6 puan gerisine düştü.

VELİMEŞE’NİN DE ZOR MAÇLARI VAR

Lider Ergene Velimeşe kalan 6 haftada puan kaybetme olasılığı bulunan en az 3 maça çıkacak. 2 hafta sonra Hereke deplasmanına gelecek olan Tekirdağ temsilcisi ardından sahasında Edirnespor’la karşılaşacak. Velimeşe grubun son haftasında ise Sultangazi deplasmanına gidecek. Diğer maçlara oranla bu maçlarda puan kaybetme olasılığı daha fazla bulunan Velimeşe’nin kalan haftalarda en az 2 maç takılması gerekecek.

GEBZESPOR BÜTÜN MAÇLARINI KAZANMAK ZORUNDA

İkinci yarıda kendi sahasında oynadığı Ergene Velimeşe ve Sultangazi maçlarında 4 puan bırakarak liderlik yolunda ağır kayıplar veren Gebzespor’un kaderi bir anlamda Ergene Velimeşe’nin alacağı sonuçlara da  bağlı olacak.

Temsilcimiz Gebzespor yarışa sonuna kadar devam etmek için önünde oynayacağı Uzunköprü ve Çorlu maçlarını mutlaka kazanması gerekecek. Bu maçların herhangi birinde yapılacak puan kaybı Gebzespor’un umutlarını azaltacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.