Kardelen anaokulunda yılsonu gösterisi

Kardelen anaokulunda yılsonu gösterisi

 Gebze’de on yılı aşkın süredir, kaliteli ve deneyimli kadrosuyla hizmet veren Kardelen Anaokulu bu yılda geleneğini bozmadı ve güzel bir yılsonu...

 

Gebze’de on yılı aşkın süredir, kaliteli ve deneyimli kadrosuyla hizmet veren Kardelen Anaokulu bu yılda geleneğini bozmadı ve güzel bir yılsonu etkinliği ile yılsonunun noktaladı. Gebze Kültür Merkezinde gerçekleşen yılsonu gösterisi İstiklal Marşı ve Saygı duruşunun ardından başlayan program da, okul yetkilileri eğitimin akademik gelişimini doruğa çıkarmak kadar sosyal ve sportif başarıların da yüksek olması gereğine değindiler.  

Okul yetkilileri; “Eğitim anlayışımız, sevgi ve şefkat dolu bir ortamda yavrularımızı zihinsel, duygusal ve bedensel olarak geleceğe hazırlamak, milli ve manevi değerlerine bağlı inançlı bir nesil yetiştirmektir. Eğitimin ilk basamağını oluşturan okul öncesi eğitim gömleğinin ilk düğmesidir ve bunun doğru iliklenmesi gerekir” dediler. Kardelen Okulu ayrıca yeni dönemde de dolu-dolu  programlar sunarak, hizmetine devam edecek. Türkçe Dil Etkinliği, Okuma yazmaya hazırlık, Din ve değerler eğitimi, Proje çalışmaları, Zeka oyunları, Sosyal etkinlikler, Jimnastik ve Beden eğitimi, Satranç, Mental aritmetik gibi bir çok faaliyetin yer alacağı kurumda destek hizmet olarak ise sabah kahvaltısı, öğle yemeği, güvenlik, servis ve acil durumlar için sağlık hizmetleri sunulacak. 



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.