Karaosmanoğlu’na ziyaretçi akını

Karaosmanoğlu’na ziyaretçi akını

REFERANDUM ÖNCESİNDE:Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kantin İşletmecileri Derneği Başkanı Alican Kazgan, İlim Yayma Cemiyeti...

REFERANDUM ÖNCESİNDE:

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kantin İşletmecileri Derneği Başkanı Alican Kazgan, İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Feyzi Utaş, SEMERKAND Vakfı Genel Merkez Gençlik Konfederasyonu Başkanı Ahmet Sözbilir ve yönetimleriyle bir araya geldi. Görüşmelerde gençlik ve eğitim çalışmaları üzerinde durulurken, Karaosmanoğlu, “En önemli bakış açımız ve hizmetimiz gençliğe olacaktır” dedi.

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak, çocuklara ve gençlere dönük hizmetlerimizi bir modele dönüştürdük vurgusunu görüşmelerde dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Kılavuz Gençlik modelimizle, Kocaeli’de ki bütün gençlere dokunmak için canla başla çalışıyoruz. Gençlere ve çocuklara dönük farklı hizmetlere kurumsal bir kimlik kazandırdık. Bu noktada çok önemli bir adım atarak, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığımızı kurduk. Her işimizde, kadim olanı keşfedip anlamayı, yeni olanı kurup geliştirmeyi hedefliyoruz. Önce ahlâk ve maneviyat diyoruz.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.