İYİ Parti mahalle başkanlarını atadı

İYİ Parti mahalle başkanlarını atadı

 ** Erken seçimlerin 24 Haziranda yapılması açıklandıktan sonra Dilovası İYİ parti çalışmalarını hızlandırdı. Dilovası’nın iki büyük...

 

** Erken seçimlerin 24 Haziranda yapılması açıklandıktan sonra Dilovası İYİ parti çalışmalarını hızlandırdı. Dilovası’nın iki büyük Mahallesi Orhangazi ve Diliskelesi Mahallelerine başkanlar atandı.

 

Dilovası İYİ parti önceki gün olağanüstü toplantı gerçekleştirdi.  Seçimlere hazır oldukları mesajını veren Dilovası İYİ Parti, ayrıca Mahalle başkanlarının atamalarını da gerçekleştirmeye başladı. Orhangazi Mahallesine Reis Aydemir atandı. Bölgede önemli bir potansiyele sahip olan Aydemir’in katılım töreninde, İYİ Parti İlçe Başkanı Emin Yılmaz ve İYİ parti gençlik kolları başkanı Sinan Beyaztaş’ta hazır bulundu. Kısa bir açıklama yapan Aydemir ‘İYİ Parti İle birlikte Dilovası’na büyük hizmetler yapacağımıza inandığım İçin partiye katılım yaptım ve bu önemli görevi üstlendim” dedi.

 

DİLİSKELESİ’NE SİNAN KARATAŞ

 

Toplantı sonrası Diliskelesi Mahalle Başkanı ataması gerçekleştirildi. Başkan Emin Yılmaz, Diliskelesi Mahalle Başkanı olarak atadıkları Sinan Karataş’a rozetini taktı. Katılımda ayrıca Diliskelesi yöneticiler, Metin Daşdemir, Mevlüt Aydemir, İsmet Kılıç, Murat Bakır, Ferdi Daşdemir ve İsmet Karataş’ta hazır bulundu. Kısa bir açıklama yapan çiçeği burnunda Mahalle Başkanı Sinan Karataş “Diliskelesi Mahallemiz ilçemizin önemli mahallelerinden hizmet anlamında geride kalmış ve adeta unutulmuş bir bölge İYİ parti Hem İlçemize hemde Diliskelemize çok İYİ gelecek “dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.