İl Sağlık Müdürü Durmaz istasyonları denetliyor

İl Sağlık Müdürü Durmaz istasyonları denetliyor

 İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mürsel Durmaz  Sağlık kurumlarına yönelik düzenlediği inceleme ve denetim ziyaretlerini bu kez Dünya Bankası...

 

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mürsel Durmaz  Sağlık kurumlarına yönelik düzenlediği inceleme ve denetim ziyaretlerini bu kez Dünya Bankası Konutları Malta Mahallesinde bulunan  İzmit 5 Nolu    112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda sürdürdü.   

112 Acil Servis İstasyonu’nu ziyaret eden Durmaz, ambulanslar başta olmak üzere Acil Servis İstasyonu fiziki şartları, teknik ekipman ve hasta müdahale süreleriyle ilgili  arama  kayıtlarını inceledi. Durmaz,  İzmit 5 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu  ziyaretinde  İzleme ve Değerlendirme  Şube Müdürü  Yaşar İŞLER ve Yatırımlar Şube Müdürü  Abdüsselam TATAR eşlik etti. 112 Acil Hizmetlerinin her zaman halka bir telefon kadar yakın olduğunu ifade eden Durmaz, "Kocaeli’de Acil Sağlık hizmetleri İstasyon sayısı 40’a çıkmıştır.  Ambulanslarımız, nitelik ve kalite anlamında da önemli değişim göstermiştir." dedi. Durmaz, çalışanlarla görüşerek, vatandaşlarımıza en iyi ve hızlı hizmeti sumak için 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını sürekli yenilemeye gittiklerini belirterek, 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin Türkiye'de son 15 yıl içerisinde beklentilerin çok üzerinde bir değişim ve gelişim gösterdiğini söyledi. 112 Ekibinin  kaliteli, verimli, süratli ve yüksek standartlarda hizmet verme  adına gerekli değerlendirmeleri yaparak  İzmit 5 nolu ASHİ personeline çalışmalarında başarılar diledi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.