İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftaya Venüs/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. İkili ilişkiler ve ortaklıklardan soğukluk, mesafe, sevginin kaybolması, ilişkilerin bitmesi,...

 

Haftaya Venüs/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. İkili ilişkiler ve ortaklıklardan soğukluk, mesafe, sevginin kaybolması, ilişkilerin bitmesi, ortaklıkların bozulması gibi etkiler söz konusu olacak. İkili ilişkilerde krizleri çok dikkatli bir şekilde yönetmeniz gerekmektedir. Değersizlik hissi, yalnızlık hissi söz konusu olabilir.

Eğer yalnız iseniz armudun sapı üzümün çöpü ona buna kulp takarak kimseyi beğenmeyedebilirsiniz. Bu hafta Merkür Başak burcuna geçiş yapacak Retrosu, düz hareketi derken 10 Eylül tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Ev, yuva, aile, yerleşime ait konularda önemli kararlar alınabilir. Aile içinde önemli konuşmalar, toplantılar meydana gelebilir. Bazılarını köklerinizi araştırabilir, aile geçmişinizle ilgilenebilirsiniz. Kira, alım veya satım sözleşmeleri, imza gerektiren konular gündeme gelebilir. Yaşadığınız yere elektronik aletler alabilirsiniz. Eve ait konularda daha titiz ve eleştirel olabilirsiniz. Ev hayatınıza yeni bir düze getirmek adına kararlar alabilirsiniz. Daha öne kaybettiğiniz günlüğünüz, kitabınız veya not defteriniz gibi şeyleri bulabilirsiniz.

Bu süreçte özellikle babanız ile olan iletişiminiz, ilişkileriniz çok daha fazla önem kazanacaktır. Birlikte önemli kararlar almaya başlayabilirsiniz. Aile içinde size akıl danışanlar olacaktır. Fikirleriniz aile içinde önem kazanmaya başlayacaktır. Bu dönem daha çok evde özellikle okuyarak ve araştırarak zaman geçirebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.