HER MAÇ FİNAL

HER MAÇ FİNAL

 Aldığı seri galibiyetlerle sezona muhteşem başlayan 12 puanla zirvede yer alan Gebzespor’da Teknik Direktör Mehmet Akdemir oldukça temkinli davranarak...

 

Aldığı seri galibiyetlerle sezona muhteşem başlayan 12 puanla zirvede yer alan Gebzespor’da Teknik Direktör Mehmet Akdemir oldukça temkinli davranarak henüz başarılı olmadıklarını söyledi.

RAKİBİMİZ KİMSEYİ YANILTMASIN

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta müthiş bir çıkış yakalayan Gebzespor, deplasmanda oynayacağı İnegöl Kurtuluş maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Gerek toplu, gerekse bire bir konuşmalar yaparak oyuncuları Pazar günkü maça konsantre eden teknik direktör Mehmet Akdemir,  İnegöl temsilcisinin alt sıralarda olmasının kimseyi yanıltmamasını istedi. Rakibin küçüğü-büyüğü olmadığını, geride kalan maçlardaki ciddiyet ve disiplinin aynısını İnegöl Kurtuluş karşısında da sergilemeleri gerektiğini ifade eden başarılı çalıştırıcı, son düdüğe kadar tam konsantrasyon istedi.

CİDDİYE ALIYORUZ

Futbolda rakibi küçük görmenin pahalı sonuçlar getirdiğini ve bunun için Pazar günkü maç öncesi temkinli davrandıklarını dile getiren mor-beyazlı hoca, “Güzel bir çıkış yakaladık. Bu serinin devamı getirmek önemli. Her maça ayrı hazırlanıyoruz. İnegöl Kurtuluşpor son 3 maçını kazanamamış olabilir ama karşımızda çok ciddi bir rakip var. Onları kesinlikle hafife almıyoruz. Zor bir deplasman olacak. Hazırlıklarımız 3 puan için” diye konuştu.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.