Hastaneler hasta ediyor!

Hastaneler hasta ediyor!

Gebze Fatih Devlet Hastanesi ile Farabi Devlet Hastanesi acil servislerinde yaşanan yoğunluğun hastaları isyan noktasına getirdiği gözleniyor. Acile servise...

Gebze Fatih Devlet Hastanesi ile Farabi Devlet Hastanesi acil servislerinde yaşanan yoğunluğun hastaları isyan noktasına getirdiği gözleniyor. Acile servise gitmek zorunda kalan birçok Gebzeli; “Buralara gelince daha çok hasta oluyoruz” diyerek sorunun çözülmesini istiyor.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi ile Farabi Devlet Hastanesi’nde yaşanan yoğunluk hastaları isyan noktasına getirdi. Bir süredir her iki hastanenin özelikle mesai sonrası acil servislerinde yaşanan yoğunluğun bir an önce önüne geçilmesi isteniyor. Yoğunluk dolayısı ile zaman zaman doktorların da zor anlar yaşadığını ifade eden vatandaşlar, soruna çözüm bulunmasını istiyor. Gün içerisinde yaşanan yoğunluğun yanı sıra özellikle acil servislerde yaşanan yoğunluğa çözüm bulunmasını isteyen her iki hastaneye gitmek zorunda kalan hastalar ise; “Mecbur olduğumuz için geliyoruz, inanın buralara gelince milletle tartışıp daha çok hasta oluyoruz” dediler. Hastane yönetimleri ise her iki acil serviste de sık sık acil olmayan hastaların kullandığına dikkat çekerek acil olmayan hastaların bu servisleri kullanmamasını istediler.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.