GİRİB’den işadamlarına final iftarı

GİRİB’den işadamlarına final iftarı

 Ramazan boyunca her pazartesi akşamı Beylikbağı dernek merkezinde Giresunlu STK’lara iftar veren Giresun İşadamı ve Bürokratlar Derneği, önceki...

 

Ramazan boyunca her pazartesi akşamı Beylikbağı dernek merkezinde Giresunlu STK’lara iftar veren Giresun İşadamı ve Bürokratlar Derneği, önceki akşam final iftarında STK temsilcileri, muhtarlar ve işadamları ile son kez iftar yaptı. Çok sayıda davetlinin katıldığı programda birlikte yenen yemeğin ardından katılımcılar kendilerini tanıttılar ve programda olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söylediler.

GİRİB Başkanı Kemal Tokmak ise ramazan boyunca her pazartesi dernek başkanları ve işadamları ile bir araya geldiklerini ifade ederek, çok olumlu tepkiler aldıklarına dikkat çekti. Bölgedeki 44 Giresun derneğinden 39’unun GİRİB iftarında bir araya geldiğini, katılamayan diğer dernek başkanlarının da daha sonraki programa iştirak ettiğini söyleyen Tokmak; “GİRİB kurulduktan iki yıl sonra çok önemli bir noktaya geldi ve iyi bir yol aldık ama bizim için artık bu da yetmez. Bütün önyargılardan uzak durarak herkesin GİRİB’e katkı sunması gerekir. Bu noktada hem bize hem de size tarihi bir görev düşüyor. Eylül ayı ile başlayacak yeni dönemde her cumartesi GİRİB merkezinde 50 kişilik kahvaltı programları planlıyoruz. Üyelerimizin ve hemşerilerimizin birbirleri ile daha iyi kaynaşmasını ve daha sıcak ilişkiler kurmasını hedefliyoruz. Bunun yanı sıra akademisyen ve bürokratlarımızla iş dünyasındaki insanlarımızla üyelerimizi bir araya getirerek söyleşi ve konferanslar hedefliyoruz. Bize uzatılan her eli tutmaya çalışacak ve havada asla bir el bırakmayacağız” dedi.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.