Eray Şamdan’ın 2020 hedefi

Eray Şamdan’ın 2020 hedefi

  Gebze’nin ve ülkemizin yüz akı sporculardan olun Eray Şamdan Gebze Şamdan Karate Do Spor Kulübü ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama...

 

 Gebze’nin ve ülkemizin yüz akı sporculardan olun Eray Şamdan Gebze Şamdan Karate Do Spor Kulübü ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Şamdan kulübün hedefinin 2020 Tokyo Olimpiyatları olduğunu ifade etti.

Eray Şamdan şunları yazdı, “30 Yıldır Gebze'de Faaliyet gösteren Gebze Şamdan Karate Do Spor Kulübü, bu zaman kadar yetiştirdiği Dünya, Avrupa, Balkan, Türkiye Şampiyonlarıyla Türk Karatesinde bir Marka olmayı başardı. Uzun Yıllar Milli Takım antrenörlüğü yapan, Siyah Kuşak 6.Dan Teknik Direktör Adnan Şamdan gözetiminde ülkemizin Gururu olan Gebze Karate Do, bugüne kadar On binlerce gence hizmet vererek, Adeta bir okul görevi görüp hayata hazırladı. 2020 yılında Tokyo'da yapılacak Olimpiyatlarda Ülkemize Altın Madalya getirmeyi hedefleyen kulübümüz, yılların tecrübesini ilk günkü heyecanla birleştirerek çalışmalarını sürdürüyor...Sizleri de Gebze Karate Do Ailesi'ne katılmak için bekliyoruz..”

Cengiz AKGÜN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.