“Eğitime desteğimiz sürecek”

“Eğitime desteğimiz sürecek”

  Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayarak, bütün...

 

 

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayarak, bütün öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

Başkan Karabacak mesajında şu ifadelere yer verdi.

Yeni eğitim ve öğretim yılının eğitim camiası başta olmak üzere bütün ülkemize hayırlı olması temennisinde bulunuyorum. Bizlerde yerel yönetimler olarak eğitime her alanda katkı ve destek sunduk, bundan sonra da sunmaya devam edeceğiz. Belediye olarak  yıl boyunca okullara sağladığımız araç, gereç ve malzeme temini ile okul binalarının bakım, onarım ve çevre düzenlenmesi gibi konularda eğitime destek verdik ve bundan sonraki süreçte de katkılarımız sürecektir. Darıca Belediyesi olarak yaklaşık  15 bin kayıtlı öğrencimizin hizmet aldığı ve dokuz ayrı noktada faaliyetlerini sürdüren Bilgi evlerimizde lisede okuyan gençlerimize de hizmet vermeye başladık. Özellikle dershanelerin kapanmasıyla birlikte oluşan boşluğu doldurma adına üniversiteye hazırlanan gençlerimize ders ve etüt desteği sağlamak suretiyle gençlerimize eğitim hayatında katkı sunuyoruz. Geçen yıl ülke genelinde yapılan sınavlarda bilgi evlerimize kayıtlı öğrencilerimiz önemli başarılar elde ederek emeklerimizin boşa olmadığını göstermiştir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.