Darıca Final Vanlı öğrencileri mutlu etti

Darıca Final Vanlı öğrencileri mutlu etti

Darıca Final Okulları ile Van Tuşba Halkalı İlkokulu arasında kurulan "Kardeş Okul" kampanyası  öğrencilerin mutluluğu ile taçlandı.Programa Tuşba...

Darıca Final Okulları ile Van Tuşba Halkalı İlkokulu arasında kurulan "Kardeş Okul" kampanyası  öğrencilerin mutluluğu ile taçlandı.

Programa Tuşba Kaymakamı Meral UÇAR,Tuşba Belediye Başkanı Fevzi ÖZGÖKÇE,Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis CEYLANİ,Tuşba AK Parti ilçe başkanı Naif ŞABU ve yönetim kurulu,Tuşba İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zakir TAŞKIN,Halkalı İlkokulu Müdürü Cihan KESEN,Halkalı İlkokulu öğretmenleri ve çalışanları,Halkalı Muhtarı Abdullah SULU,Halkalı Köyü halkı ve öğrenciler katıldı.

Kardeş okul projesinin köprüsünü kuran Halkalı İlkokulu öğretmeni Duygu GÜRLER ve Halkalı İlkokulu Müdürü Cihan KESEN büyük bir titizlikle programı hazırladılar.

Programda Darıca Final Okulları Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdürü Murat KAYA,Tuşba Kaymakamı Meral UÇAR,Tuşba Belediye Başkanı Fevzi ÖZGÖKÇE,Tuşba AK Parti ilçe başkanı Naif ŞABU birer teşekkür konuşması yaptılar.Özellikle bu ilişkinin oluşmasında öncülük eden öğretmen Duygu GÜRLER'e tüm konuşmacılar teşekkür ettiler.

MURAT KAYA TEŞEKKÜR ETTİ

Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat KAYA yaptığı konuşmada, " Darıca Final Okulları adına yönetim kurulu üyeleri İsmail RAMAZANOĞLU VE Murat ZENGİN ile birlikte buradayız.Halkalı İlkokulu öğrencilerinin mutluluğu her şeye değer.Amacımız çocuklarımızın sevincine tanık olmak,yüreklerine dokunmaktı.Bu süreci yaşatan tüm destek veren öğrencilerimize, velilerimize,kurum ve kuruluşlara teşekkür ederim.

Bugün bu amacı katılımlarıyla onurlandıran Tuşva kaymakamına,belediye başkanına,ilçe milli eğitim müdürüne,Tuşba Ak parti ilçe başkanına ve yönetimine Darıca Final ailesi olarak teşekkür ederim.

Bu ilişkinin mimarı öğretmenimiz Duygu GÜRLER'e,Okul Müdürü Cihan KESEN'e,köy muhtarı Abdullah SULU'ya,basınımıza ve Halkalı köyü halkına çok teşekkürler.

Bu ilgimiz,sevgimiz,ilişkimiz gelişerek devan edecektir.

Tuşba protokolünün misafirperverliğine sonsuz saygı ve teşekkürler.

Ulusumuzun en büyük özelliği olan birlik,beraberlik,dayanışma ruhunun bir örneğini yaşayıp yaşattığımız için çok mutluyuz. Herkese bu güzel çocuklar adına sonsuz teşekkürler "dedi.

Okul Müdürü Cihan KESEN ve sınıf öğretmeni Duygu GÜRLER etkinlikten duydukları mutluluğu ifade ederek teşekkürlerini sundular.

Programda kaymakam Meral UÇAR,Belediye Başkanı Fevzi ÖZGÖKÇE günün anısına Okul Müdürü Cihan KESEN ve Öğretmen Duygu GÜRLER ile birlikte Genel Müdür Murat KAYA'ya plaket takdiminde bulundular.

 

*Cengiz  Akgün










HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.