‘DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ’

‘DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ’

 Gebzespor’un 1 numarası Gebze Yeni Haber gazetesine açıklamalarda bulundu.Başkan Yusuf Öztürk daha yolun başında olduklarını zirve de, kalabilmek...

 

Gebzespor’un 1 numarası Gebze Yeni Haber gazetesine açıklamalarda bulundu.

Başkan Yusuf Öztürk daha yolun başında olduklarını zirve de, kalabilmek için daha çok çalışmaları gerektiğini söyledi. Takımın mücadelesinden memnun olduğunu kaydeden Başkan Öztürk, çok güzel bir uyum yakaladık. Teknik kadronun takım üzerindeki etkisi, takımın refleksi hepsi birbirinden değerli.  Kime ne söz verdiysek vakti geldiğinde yapmaya gayret ediyoruz. Gebzespor taraftarıyla, takımıyla bir bütün olarak yoluna devam ederse inanıyorum ki, bu mücadele mutlu sonla bitecek’dedi.  

3 PUANLIK SİSTEMDE HERŞEY OLUR

Bölgesel Amatör ligin her yönüyle ilginç bir lig olduğunu kaydeden Öztürk, bu ligden bir an önce kurtulmalıyız. İyi bir takım ruhu yakaladık. Takım sonuna kadar mücadele ediyor. Ancak 3 puanlık sistemde her şey olabilir. Yolumuz uzun, daha yolun başındayız. Çok dikkatli olmalıyız. Takım her maça, yüksek konsantrasyonla çıkıp, sonuna kadar iyi mücadele etmeli’ dedi. Beylikdüzü maçının zor geçeceğini kaydeden Başkan Öztürk, inşallah takımımız bu maçtan da 3 puanla ayrılacaktır’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.