DAHA NİCE YILLARA TİMURLENK

DAHA NİCE YILLARA TİMURLENK

Timur 3 yıl önce 9 Nisan’da BİLKAR ailesine katıldı. Trafik kazası mı ya da köpek saldırısı mı bilinmiyor ancak arka ayakları sürünür, kan revan...

Timur 3 yıl önce 9 Nisan’da BİLKAR ailesine katıldı. Trafik kazası mı ya da köpek saldırısı mı bilinmiyor ancak arka ayakları sürünür, kan revan içerisinde bulmuş Nüket Hanım onu. Kohayder (Kocaeli Doğa ve Hayvan Dostları Derneği)’de sahip çıkmış ve tedavisini üstlenmiş. Bir bacağı kurtarılamamış ve ampüde edilmek zorunda kalınmış.

Tedavisi tamamlandığında yuvalandırılmak üzere açılan ilanı gördü BİLKAR ailesi. Bu cana sahip çıkmaya karar verdi. 9 Nisan 2014 oğlumuzun BİLKAR ailesinin bir üyesi olma tarihi. Bizim için aynı zamanda da onun doğum günü. Geldiğinde çok tedirgin olan Timurlenk şu an her davranışı ile orayı benimsediğini ve sevdiğini gösteriyor çevresine. Tabii bu tek taraflı değil, BİLKAR Ailesi onun uğur getirdiğine inanıyor ve onu el üstünde tutuyor. Atölyelere gelen çocukların göz bebeği aynı zamanda. Öyle ki çocuklar üzerine şarkı bile yaptı. Edebiyat, felsefe ve rusça dil derslerinde bir sandalyesi mevcut, oradan çalışmalara katılıyor. Bu haliyle dünyada var olan entelektüel kediler arasına Timurlenk girebilir.

Timurlenk iyi ki girmiş hayatımıza, nice uzun yıllar diliyoruz seninle oğlum…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.