Çiler gazetecilerle buluştu

Çiler gazetecilerle buluştu

 GTO Başkanı Nail Çiler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur Günü vesilesiyle gazetecilerle bir basın toplantısı düzenledi....

 

GTO Başkanı Nail Çiler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur Günü vesilesiyle gazetecilerle bir basın toplantısı düzenledi. Holiday İnn Asia Otel’de düzenlenen toplantıya Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Gebze Ticaret Odası yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyeleri katıldı. Toplantı ilk olarak Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler bir açılış konuşması yaptı.

Çiler odanın çalışmaları ile ilgili olarak detaylı bilgi vererek,  “Genişletilmiş bir trafik çalıştayı yapacağız. Trafiği sorun olmaktan çıkarmalıyız. 226 eserde imzası olan rahmetli Alaettin Kurt adına deprem simülasyon merkezi kurucağız. Robotik kodlama eğitimlerine başlayacağız. E-Mucit Projemiz var. Gebze 21. Yüzyıl Becerileri Geliştirme Platformuna üye olduk. Oda olarak her zaman bizlere destek olan siz basın mensuplarına çok teşekkür ediyoruz. Sizlerden aldığımız destek ve güç ile bölgemiz için daha birçok hizmeti hayata geçirmek için elimizden gelen gayret ve çabayı göstereceğiz.” dedi.

REKTÖRDEN GAZETECİLİK AKADEMESİ

Programda konuşan GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün ise,  “Gazetecilik Akademisi adı altında bir proje hazırladık. Türkiye’nin en önde gelen konuşmacıları ve hocalarını Gebze’ye getireceğiz. Bu işin ekonomisini Gebze Ticaret Odası karşılayacak. Şubat ayında bu projeyi başlatacağız. Sizlere sürekli eğitim merkezi kapsamında sizlere İngilizce kursu verebiliriz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.