CHP’DEN MERMERCİLERLE İLGİLİ RAPOR:  “OSB ve üretime karşıyız”

CHP’DEN MERMERCİLERLE İLGİLİ RAPOR: “OSB ve üretime karşıyız”

  ** CHP’nin Gebze Belediyesi meclis üyeleri Pelitli ’de kurulacak olan Uluslararası Kongre Merkezi ve Fuar Alanı yönelik olarak raporunu tamamladı.  ...

 

 

** CHP’nin Gebze Belediyesi meclis üyeleri Pelitli ’de kurulacak olan Uluslararası Kongre Merkezi ve Fuar Alanı yönelik olarak raporunu tamamladı.   Meclis üyeleri imar komisyonuna vereceği raporda üretim yapılmaması ve atölye açılmaması gibi iki önemli madde de yer alıyor.

 

 

Gebze Pelitli Mahallesi içerisinde Mermerciler Uluslararası Kongre Merkezi ve Fuar Alanı kurulmasına ilişkin CHP’nin Gebze Belediyesi meclis üyeleri tarafından bir rapor hazırlandı.  Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklama yapan CHP’li İmar Komisyonu üyesi  Serkan Davutoğlu,  Gebze Belediyesi meclisinde iki aydır görüşülen Mermerciler Uluslararası Kongre Merkezi ve Fuar Alanı ile ilgili olarak  bir çalışma yaptıklarını belirterek, “ Meclis üyeleri olarak  bu konuda  Mimarlar Odası, Makineciler Odası, İnşaat Mühendisleri Odası Gebe Temsilcilikleriyle görüşme yaptık  ve onlarında düşüncelerini aldık.  Onlarda bize yazılı olarak görüşlerini iletecekler.

GEBZE’NİN ÇIKARLARINI SAVUNUYORUZ

CHP grubu olarak Pelitli Köyü’nde 1250 dönüm üzerinde kurulması planlanan Mermerciler Uluslararası Kongre Merkezi ve Fuar Alanı’nda üretim ve imalat yapılmaması, lojistik, Küçük Sanayi ve OSB olmamasını istiyoruz.  Buranın isminin de Gebze Uluslararası Kongre Merkezi ve Mermerciler Fuar Borsası olması gerektiğini söylüyoruz.  Üretim ve imalat olması veya OSB’ye dönüşmesine kesinlikle karşıyız. Bu konuda Gebze’nin çıkarlarını savunuyoruz”dedi.

Haber: Cengiz Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.