Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Venüs/Plüton etkileşimi ile önce sağlık diyoruz! İş yaptığımız kişilerle terso durumlar oluşabilir, işler gecikir, aksar, müşteriler...

 

Venüs/Plüton etkileşimi ile önce sağlık diyoruz! İş yaptığımız kişilerle terso durumlar oluşabilir, işler gecikir, aksar, müşteriler ariza çıkarır. Özellikle iş ilişkilerinde ve sağlığa bu hafta ekstra dikkat ediyoruz. Sonrasında bu hafta iletişim kazalarına, hukuksal sorun yaratacak konulara karşı tedbirli ve dikkatli olmamız gerek! 

Yanlış anlamalara, arkamızdan dönen bir takım ani olaylara karşı uyanık olmamızda yarar var. Bu hafta üç hafta sürecek olan Merkür Retrosu başlıyor. Merkür Retro olmasından dolayı eski flörtler, eski sevgililer yeniden gündeme gelebilir. Özel hayatınızda bir iletişim karmaşası yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda kandırılmaya, kullanılmamaya dikkat edin! Aşk hayatınızda bir hayal kırıklığı oluşabilir. Fazla düşünmekten fazla sorgulamaktan dolayı aradığınızı bulmakta zorlanabilirsiniz. Aşk hayatınızla olmayacak dualara amin demeyin, yaş tahtaya basmayın. Kafanızı daha çok meşgul edecek, detayların biraz daha yoğun oldu hobiler edinebilirsiniz.

Eğer ki işiniz sanat, yaratıcılık, sahne ile ilgili bir iş ise yeni tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Fakat bu alanda Merkür Retro olduğu için bu işler uzun soluklu olmayabilir. İletişim ve bilgi aksaklıkları yüzünden problemler ortaya çıkabilir. Yine bu dönem yeni işlere başlamak için de çok uygun olmayabilir, zira Merkür Retro!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.