BİZLERE DESTEK OLUR MUSUNUZ?

BİZLERE DESTEK OLUR MUSUNUZ?

Bizler gönüllülerin bir araya geldiği bir platformuz. Üye gelirimiz yok, başka bir gelirimiz de yok. Pazartesi günleri Mollafenari-Denizli Göleti ve Kirazpınar’da...

Bizler gönüllülerin bir araya geldiği bir platformuz. Üye gelirimiz yok, başka bir gelirimiz de yok. Pazartesi günleri Mollafenari-Denizli Göleti ve Kirazpınar’da besleme yapıyoruz. 500 kg kemik ve kuru mama dağıtıyoruz, ayrıca Darıca’da her gün beslediğimiz 10 köpeğimiz ve 20’ye yakın kedimiz var. Hasta olan canların da tedavilerini yaptırıyoruz.

Bu giderler tamamen bizlerin maaşlarından karşılanıyor. Bu canların bakımının devamı için desteklerinize ihtiyacımız var. Yoksa 1-2 kişinin altından kalkabileceği masrafları aşıyor.

Bu canlar hepimizin sorumluluğunda. Bazılarımızın aracı var, zaman ayırabiliyor. Bazılarımız zaman ayıramıyor ama destek olmak istiyor. Her bir damla birikerek canlarımızın hayata tutunmalarını sağlıyor.

Lütfen çabalarımıza destek olun. Her pazartesi saat 13:00’da yola çıkıyoruz. Bizlere katılabilirsiniz. Dışarıdaki Patiler (Herkese açık grup) facebook adresimizden, ya da 506 248 28 37 numaralı telefonumuzdan bizlere ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.