Bekir Yurdagül’den Memur-Sen tepkisi

Bekir Yurdagül’den Memur-Sen tepkisi

 CHP’nin Kocaeli milletvekili Bekir Yurdagül sosyal medya sayfasından yaptığı yorum ile ILO’da Türkiye’nin Memur-Sen tarafından temsil edilmesine...

 

CHP’nin Kocaeli milletvekili Bekir Yurdagül sosyal medya sayfasından yaptığı yorum ile ILO’da Türkiye’nin Memur-Sen tarafından temsil edilmesine tepki gösterdi.

Yurdagül şunları ifade etti, “Evet, AKP hükümeti beklenen adımı attı ve ILO'da Türkiye'yi, Memur - Sen'in temsil etmesine karar verdi!  AKP iktidara geldiğinde sadece 42 bin üyesi olan Memur - Sen'in son istatistiklere göre 956 bin üyesi var. İlginçtir, Uluslararası Sendikalar Konfederasyonu (ITUC) Memur-Sen'in üyelik başvurusunu reddetmisti. Evrensel sendika tanımına uymayan, iktidarın arka bahçesi görünümündeki bu yapı, işçisi-kamu çalışanları ile milyonlarca emekçiyi temsil edecek ve onların sorunlarını uluslararası alana taşıyacak!

Şaka gibi vallahi!  Başta konfederasyon başkanı olmak üzere Erdoğan sevdalısı Türk-İş yöneticilerine de, beter olun demekten başka birşey gelmiyor içimden!”diye yazdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.