Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftaya Venüs/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. Aile içinde ilişkilerde zorlanmalar söz konusu olabilir ya da ailede birinin kronik rahatsızlığı...

 

Haftaya Venüs/Satürn sert etkileşimi ile başlıyoruz. Aile içinde ilişkilerde zorlanmalar söz konusu olabilir ya da ailede birinin kronik rahatsızlığı gündeme gelebilir. Aile içinde sevgi kaynaklı sorunlar söz konusu olabilir ve kendinizi yalnız hissedebilirsiniz.

Çok istediğiniz bir ev eşyası veya evi alamayabilir veya sahip olmaya çalışırken zorlanabilirsiniz. Bu hafta Merkür Başak burcuna geçiş yapacak Retrosu, düz hareketi derken 10 Eylül tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Yeni anlaşmalar, sözleşmeler, kontratlar, imzalar gündeme gelebilir. Bazılarınız evlilik yolunda önemli adımlar atabilirsiniz. Bazılarınız ise yeni ortaklık teklifleri ile karşılaşabilirsiniz. Merkür ikili ilişkilerden yana sizleri oldukça iletişim odaklı bir hale getirecektir. İlişkilerinizi sorgulayabilir ve kararlar verebilirsiniz.

Bu süreç karşınızdaki kişiyi daha fazla düşünmenizi ve ona mantıklı önermeler sunarak destek olmanızı sağlayabilir. Ticari ilişkiler geliştirmek, ortaklık kurmak, mevcut ilişki ve ortaklıklarınızda aksayan noktaları tespit ederek akılcı çözümler üretmek için de bu dönem ilaç gibi gelecektir. Eğer hukuksal bir konunuz varsa sizi temsil etmesine ihtiyaç duyduğunuz bir avukat arayışınız varsa bu dönem gayet akıllı, zeki, analitik bir zihne sahip bir avukat ile de yolunuz kesişebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.