Balık Burcu 2017 Genel

Balık Burcu 2017 Genel

Su Karakuş Astroloji YorumuAŞKIN ŞAKASI2017 Senin yılın desem “şakaaaa!” dersin. Bu satırları okuyana dek eminim bir çok karamsar yorumu hatim etmişsindir....

Su Karakuş Astroloji Yorumu

AŞKIN ŞAKASI

2017 Senin yılın desem “şakaaaa!” dersin. Bu satırları okuyana dek eminim bir çok karamsar yorumu hatim etmişsindir.  Ben ısrar ediyorum 2017 senin yılın olacak. Aşkta ve parada en şanslılardan birisin.

26 Şubat'ta Güneş tutulması burcunda gerçekleşiyor. Tutulmadan ilk çağlardaki kadar korkan bir grup insan hala var. Ama gerçek bir entelektüelsen Güneş tutulmasının bir yükseliş fırsatı olduğunu çoktan öğrenmişsindir. Tutulmayı iyi değerlendir şunları yap mesela:

-Görünüşünü yenile.

-Ciddi bir ilişkin varsa evliliğe ikna et.

-Yalnızsan ruh eşini aramaya başla

-Bir düş kur ve gerçek olmasını bekle. Tutulmanın etkisi bitmeden gerçekleşmiş olması için çabala. 

24 Haziran ve civarında etkili olan yeniay naif birini karşına çıkaracak. Yaz aşkı gibi başlasa da kalıcı olacak. Merkürde aynı alandayken partnerin senin zekana hayran kalacak ama en çok sen onunkine. En ümitsiz olduğun düşün bir şekilde gerçekleşecek ve tabii birkaç minik hayal kırıklığı da hayatında yerini alacak. 

Ey  aşka aşık kişi. 10 Ekim 2017’de Jüpiter Akrep burcuna yerleştiğinde burcunda yol alan Neptün de tetiklenmeye başlayacak. Yani dileklerine sihirli bir el dokunmuşcasına bir bir gerçekleşecek. Özellikle Kasım-Aralık aylarına dek en çok ne dilediğine dikkat et ve dileklerini negatif düşüncelerle, duygularla öldürme. Bilmiyorsan öğren negatif düşünceler dilek gerçekleştirme gücüne ket vurur. 

PARA

YIL SONUNA DOĞRU DÜŞLER GERÇEKLEŞİR. 

Mart sonu mali konularda iyi bir dönem ama maalesef parasal avantajların simgesi Venüs geri gidiyor. İlk fırsatı böyle kaçırmak seni üzmesin. Nisan da biraz üzgün ve sevgisiz hissetsen de, Nisan sonundan itibaren kendini toplayacaksın. İçindeki “jaws”ı sempatik bir su kaplumbağasına dönüştürmeyi başaracaksın. Mayıs ve Haziran başında kazancın artacak ve harcamaların azalacak. Birikim için iyi bir evre olabilir tabii değerlendirirsen. 

2017’de Jüpiter ekstra gelirler ve kredi alanında ilerliyor. Ancak sert açıları nedeniyle yararlanmakta zorlanabilirsin. Yani biri çıkıp “piyango kazanacaksın derse inanma. Çalışmana bak. Seni 2017'de ancak çalışmak kurtaracak. Ta ki Jüpiter Akrep burcuna geçene kadar. Bu geçişten itibaren yolculuklar, seyahatler, başkalarının kaynakları para kazanma alanların olacak. 

19 Ekim yeni bir geliri hesap hanene eklediğin bir evre. 5 gün öncesi ve sonrası da etkili. Hırslı ol, talepte bulun, çekingenliğini aş. Ne istersen  O sana hediye edilecek. Mantıklı ve adil olmayı unutma.

2017’de YAPMAN GEREKEN 3 ÖNEMLİ ŞEY

-Dileklerin gerçekleşecek ama gerçekleştirme kurallarını öğrenmelisin. 

-Birine koz vermekten, sır vermekten korkma. 2017’de daha da olgunlaşacaksın. 

-Haziran da yaz aşklarını ciddiye al. 

Instagram & twitter & facebook: sukarakus

www.sukarakus.com

 

 

"Kaynak : Trendus"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.