Atatürk Havalimanı’nda “lüks taksi” dönemi

Atatürk Havalimanı’nda “lüks taksi” dönemi

Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi, ilk "lüks taksi"yi bu sabah yolcuların hizmetine sundu. Taksilerin Uber araçlarına benzemesi dikkat çekti. Lüks...

Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi, ilk "lüks taksi"yi bu sabah yolcuların hizmetine sundu. Taksilerin Uber araçlarına benzemesi dikkat çekti. Lüks taksinin kendine özel bir yolu yok. Yolcular yine İstanbul trafiğini çekmek zorunda. Bu lüksten faydalanmanın fiyatı ise normal taksilerin iki katı.

Yüzlerce taksiyle havalimanında yerli ve yabancı turistlere hizmet veren Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi artık lüks taksilerle daha konforlu hizmet vermeyi hedefliyor.

Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Fahrettin Can, konu hakkında sozcu.com.tr‘ye açıklamalarda bulundu. Şuan Atatürk Havalimanı’nda bu araçtan sadece bir tane olduğunu söyleyen Can, “Aracın maliyeti 180 bin TL’yi buluyor. Kilometre başına 5 TL ücret ödüyorsunuz. Ayrıca yaptığımız bu uygulama ile Uber’in işleri de büyük oranda düşecek. Türkiye’deki bu yıl hedefimiz bu araçlardan 50-60 adet olmasıdır” şeklinde açıklamalarda bulundu.

resimid_4349982

Atatürk Havalimanı'nda ilk kez bugün hizmete sunulan lüks taksilerin, 5+1 yolcu taşıma kapasitesi bulunuyor. Lüks taksinin taksimetre ücreti ise normal ücretin iki katı.

resimid_4349978

Bu sabah hizmete giren lüks taksi uygulamasının araçlarının, Uber’in araçlarına benzemesi dikkat çekti.

resimid_4349981

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak Sözcü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.