GURUR DUYDUK

GURUR DUYDUK

Gebze Ak Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar geride kalan sezonda Gebzespor ve Darıca Gençlerbirliği ile gurur duyduklarını ifade etti.

24 Haziran’da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, AK Parti ve MHP ittifakı Gebze’de konuşuldu. Toplantıda kendilerine sorulan Gebzespor ve Darıca Gençlerbirliği sorusuna hem AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar hem de MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir samimiyetle cevap verdi.

Öncelikle söz alan Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebzespor adına gururlandıklarını kaydederken “Gebzespor’un yeri daha da yukarısı, inşallah kenetlenmeye devam ederek kısa zamanda daha büyük başarılar elde edeceğiz, bizler desteğe hep hazırız, Darıca Gençlerbirliği de gururumuz oldu. Çok mutluyuz” dedi.

 

GEBZESPOR VAZGEÇİLMEZ

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ise “Gebzespor köklü ve önemli bir camia. Ondan vazgeçemeyiz. Sezon boyunca maçlara gittik, destek olduk. Gebzespor’da yer almış biri olarak camiamıza başarılar dilerim, bundan sonrası da güzel olsun” derken Darıca Gençlerbirliği’nin zor bir işi başardığını ve mutluluğu ikiye katladığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.