Güneş Koç burcunda!

Güneş Koç burcunda!

Bahar enerjisi dört bir yanınızı sarsınGüneş'in Koç burcuna girişi ile birlikte bahara da ilk adımı atmış oluyoruz. Koç burcu ilkleri ve başlangıçları...

Bahar enerjisi dört bir yanınızı sarsın

Güneş'in Koç burcuna girişi ile birlikte bahara da ilk adımı atmış oluyoruz. Koç burcu ilkleri ve başlangıçları temsil eder. Bu dönemde siz de hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Baharın ve güzelliklerinin enerjileri tüm çevrenizi sarsın. Bu güzel bahar havalarında öfkeli ve bencilce davranmaktan uzak durun!

Bahara giriş yapıyoruz, aynı zamanda Güneş'in 0 derece Koç burcuna geçişi tüm dünyada Astroloji günü olarak kutlanmaktadır. Koç burcu Zodyak burçlarının birincisidir. Bu açıdan bakarsak, Koç burcu ilkleri ve başlangıçları temsil eder. Bu dönemde siz de hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Daha cesaretle ileri gitmeyi hedefleyerek girişimci yanınızı daha rahat ortaya koyabilirsiniz. Koç ateş enerjisini yansıtan öncü nitelikte bir burç olduğu için siz de enerjik, hevesli, dayanıklı ve daha mücadeleci olursunuz. Spor yapmak, hızlı düşünmek, harekete geçmek, risk alabilmek, dürüstçe düşündüklerinizi söylemek, yaratıcı fikirleri hayata geçirmek için hevesli olursunuz. Öfkeli ve bencilce tavırlardan, trafikte hızdan, kesik ve çarpmalardan bu dönem de korunmak gerekebilir. Bu enerjiler oldukça iddiacı, maceraya açık, abartılı ve laf dinlemez kişileri etrafınıza çekebilir. Sakin olmalı ve işbirliği yapmayı denemelisiniz. Egosantrik isteklerden, sivri veya patavatsız laflardan uzak durmalısınız. Vücutta baş, kalça ve bacaklar gibi bölgelere dikkat etmelisiniz. Aşırı hareketten kas tutulması veya ağrısı, lif kopması gibi rahatsızlıklar baş gösterebilir. Yanma ve kesiklerden, keskin aletlerden zarar görülebilirsiniz.

"Kaynak:Sözcü"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.