Gündoğdu: “İnşallah transfer açılır”

Gündoğdu: “İnşallah transfer açılır”

Muğla galibiyetini değerlendiren Kocaelispor Teknik Sorumlusu Galip Gündoğdu “Rakipler boş durmayacak, daha da güçlenecekler. İnşallah yönetim transferi açar, biz de güçleniriz” dedi.

Kocaelispor Teknik Sorumlusu Galip Gündoğdu Muğla galibiyetini değerlendirirken, “Bu oyuncular, bu coşkuyla, verilen direktifleri yerine getirdiği zaman ikinci yarı da aynı şekilde gideceğiz ama bir de gerçek var. Rakipler boş durmayacak, daha da güçlenecekler. İnşallah yönetim transferi açar, biz de güçleniriz” dedi. Gündoğdu’nun açıklamaları şöyle:

“OYUNUN TAMAMEN HAKİMİ BİZDİK”

 “Oyuncularım maça kazanma arzusuyla çıktılar ve oyunun başından sonuna kadar bu arzuyu devam ettirdiler. İlk yarıda gelen goller ve net skorla kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum ve bu galibiyeti taraftarlara armağan ediyorum. Oyunun hakimiyeti tamamen bizim elimizdeydi. İlk yarının son maçında 1461 Trabzon’la oynayacağız. O maçı da kazanıp ilk devreyi 3 puanla kapatmak istiyoruz. Lige başlarken takımımızın kırılgan bir yapısı olduğunu biliyoruz. Çok zorlu yollardan geldi bu takım. Aldığımız zaman da çok zor durumdaydı. Kamp döneminde çok iyi çalıştılar ve bu sezonun ilk yarısının çok iyi geçeceğinin mesajını verdiler”

“CAMİA VE TARAFTAR DA BEKLİYOR”

“Lige iyi başladığınız zaman da maçları teker teker kazandık. 4 mağlubiyetimiz var. Bunlardan bir tanesini hak ettik. Ama diğer mağlubiyetlerde çok şanssızdık. Hele bir Diyarbekir mağlubiyeti var ki, hakem puanlarımızı aldı. Bu oyuncular, bu coşkuyla, verilen direktifleri yerine getirdiği zaman ikinci yarı da aynı şekilde gideceğiz ama bir de gerçek var. Rakipler boş durmayacak, daha da güçlenecekler. İnşallah yönetim transferi açar, biz de güçleniriz. Camia ve taraftar da bunu bekliyor. Açamazlarsa da yapacak bir şey yok. Bu oyuncularla alabildiğimiz kadar puanları alıp sezonu üst lige çıkarak bitirmek istiyoruz”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.