Gündoğdu: "Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz"

Gündoğdu: "Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz"

 Arsin’den zaferle dönerek iyi gidişatını sürdüren Kocaelispor’da, Teknik Direktör Galip Gündoğdu, zor bir deplasmandan 3 puanla döndükleri için...

 

Arsin’den zaferle dönerek iyi gidişatını sürdüren Kocaelispor’da, Teknik Direktör Galip Gündoğdu, zor bir deplasmandan 3 puanla döndükleri için mutlu olduklarını belirterek, "Tarsus’u da yenerek çıkışı sürdürmek istiyoruz" dediKocaelispor Teknik Direktörü Galip Gündoğdu, deplasmanda 2-1 kazandıkları Arsinspor maçını değerlendirdi. Zor bir zeminde oynadıklarını ve ilk yarıda istedikleri futbol sergilemede zorluklar yaşadıklarını kaydeden Gündoğdu, “Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Çünkü bize göre Arsin’in son çırpınışlarıydı. Bizim maç, onların çıkış maçı olabilirdi. Zeminin de kötü olduğu bilgileri gelmişti ve oyun anlayışlarını da biliyorduk. İlk 10 dakika baskı kuracaklarını ve yükleneceklerini tahmin ediyorduk, öyle de oldu. Direkt toplarla ilk 10 dakika kalemize gelmelerini engelledik. İlk devre pas oyunu anlamında sıkıntılar yaşadık, alışamadık sahaya. İkinci yarı, devre arasındaki ikazlarımızla, oyuncular topu yere indirip pas oyununa başladığında üstünlüğü ele aldık. Rakibimize fırsat vermedik. Oyuncu değişiklikleriyle de skorun lehimize dönmesini sağladık 75.dakikadan sonra. Oyuncularımız iyi mücadele etti. Hakem 88’de bir penaltı yarattı. Golü yedikten sonra yine sıkıntı yaşadık ama maçı kazanmasını bildik. Arsin Stadı’nın zemini deplasman takımları için çok zorlu ve kötü. Bırak 3.Lig’i, amatör için de kötü bir zemin. Sağlık açısından da kötü” dedi.

 

 

 

ÖNCE 37’Yİ BULMAMIZ LAZIM

 

Cumartesi günü Tarsus İdman Yurdu’nu da yenerek çıkışlarını sürdürmek istediklerini kaydeden ve sakat futbolcularla ilgili de konuşan tecrübeli teknik adam, “Arsin maçını artık bıraktık, 3 puanı aldık. Cumartesi Tarsus ile oynayacağız. Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. 3 puanı alıp 31 puan yapmaya çalışacağız. Oyuncularımıza o yönde telkinlerde bulunup maça hazırlanacağız. Mesut bizim için önemli bir oyuncu. Son antrenmanda iyi olduğunu, ağrılarının olmadığını görünce hemen kadroya aldık. Elinden geleni de yaptı, yorulduktan sonra oyundan aldık. Mert’in de sakatlığı vardı. Girdi golünü de attı zaten. Şu anda sakat futbolcumuz yok. Sadece Özgür hasta, başka da eksiğimiz yok. Taraftar bizim için itici güç. Oyuncuları coşkulu oynamasına neden oluyorlar. Tabi bu başarıda onların da çok büyük katkısı var. İçeride dışarda bizi yalnız bırakmıyorlar. Aynı şekilde basının da büyük desteği var. Zaten bir şehir kenetlenince; taraftarıyla, basınıyla yöneticisiyle, oyuncusuyla kenetlenince başarı geliyor. İnşallah daha yükselteceğiz. Bizim hedefimiz biran önce alttan kurtulmak. Daha barajı geçemedik. Kurtulacağız, ondan sonra önümüze bakacağız. 3-4 maç daha kazanmamız, 37 puanı bulmamız lazım. Biz sadece bunu düşünüyoruz ve maç maç galip gelerek hedefimize ulaşmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.