GTO, TOBB içinde önemli bir marka

GTO, TOBB içinde önemli bir marka

Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Abdurrahman Aslantaş'ı odanın çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

GTO’nun kurumsal kimliğini her zaman korumaya Gebze bölgesine, Kocaeli ve ülkemize yararlı çalışmalar yapmaya devam edeceğini söyleyerek, ‘’GTO 35 yıllık bir kuruluş. O günden bugüne emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Bugünde biz varız yarın başkaları olacak. Bizde odanın amacına uygun olarak hizmet üretmesi, projeler geliştirmesi için var gücümüzle çalışacağız’’dedi.

GTO ÖNEMLİ BİR MARKA

GTO’nun ülke genelindeki odalar içinde ilk 5 içinde olduğunu söyleyen Aslantaş, ‘’Gebze sanayinin başkenti ve kalbi. Her açıdan ileri düzeyde bir odayız. Bu özelliklerimiz odamızı TOBB içinde önemli ve değerli bir yerde olmasını sağlıyor. GTO önemli bir markadır.’’diye konuştu.

BİNAYA DEPREM TESTİ

GTO binasının sağlamlığıyla ilgili olarak üniversiteden depreme dayanıklılık için inceleme ve test yaptırdıklarını da söyleyen GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş, ‘’Binamız 1999 öncesi yaptırılmış. Sağlam olduğuna eminiz fakat her ihtimale karşın üniversiteden dayanıklılık testi yaptırdık. Sanırım 5-6 gün sonra sonuç ortaya çıkar. Eğer binada sorun varsa Darıca’da yaptırdığımız binaya geçici olarak taşınacağız. Sonra yeni bina yaptıracağız. Tabi binada sorun yoksa devam edeceğiz’’dedi. Cengiz Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.