GOSB Tıp Merkezi açılışı yapılacak

GOSB Tıp Merkezi açılışı yapılacak

26 ŞUBAT PAZARTESİ GÜNÜ:Anadolu Sağlık Merkezi, dünya standartlarında sağlık hizmeti sunma misyonunu Gebze Organize Sanayi Bölgesi’ne (GOSB) taşıdı....

26 ŞUBAT PAZARTESİ GÜNÜ:

Anadolu Sağlık Merkezi, dünya standartlarında sağlık hizmeti sunma misyonunu Gebze Organize Sanayi Bölgesi’ne (GOSB) taşıdı. Anadolu Sağlık Merkezi’nin katkılarıyla hizmete giren GOSB Tıp Merkezi, Türkiye’de bir organize sanayi bölgesi tarafından kurulan ilk tıp merkezi olma özelliğini de taşıyor. GOSB Tıp Merkezi, yaklaşık 900 metrekarelik alanda; Acil Servis, İç Hastalıkları, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları ve Genel Cerrahi branşlarında SGK anlaşmalı olarak sağlık hizmeti sunacak.

Anadolu Sağlık Merkezi GOSB Tıp Merkezi, GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım ve Anadolu Sağlık Merkezi Genel Direktörü Türkan Özilhan Tacir’in katılımıyla gerçekleştirilecek özel bir törenle açılacak. 26 Şubat  Pazartesi günü  saat  13.30’da ki  açılışaKocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un da davetli olduğu  açılışa çok sayıda  davetlinin katılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.