“GÖNÜLLÜLÜK CEVHERİ”

“GÖNÜLLÜLÜK CEVHERİ”

 Toplantıda ilk söz alan Belediye Başkanı İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan oldu. Başkan Doğan yaptığı konuşmada, “Amatör ruh gönüllük...

 

Toplantıda ilk söz alan Belediye Başkanı İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan oldu. Başkan Doğan yaptığı konuşmada, “Amatör ruh gönüllük ruhu demektir aynı zamanda. Bizim yer altında büyük cevherlerimiz olduğu gözükmüyor. Ama yer üstü muazzam cevherlerimiz var. Mahallelik ruhunun oluşmasından keyif almaktır amatör spor kulüplerin hedefi. Ben tüm kulüp yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Biz de bu gönüllülük cevherini parlatmak istiyoruz. Yarın nasıl daha iyi olabiliriz onu konuşuyoruz. Bugün Cephanelik Tesislerimiz önemli bir tesis. Yeni yarı olimpik bir yüzme havuzu açtık. Spor bakanlığımız bir olimpiyat sporcusu yetiştirme tesisi için çalışma içerisinde” dedi.

“MUHTARLARA BİSİKLET DAĞITACAĞIZ”

“Kulüplerimiz mahallelerde güzel çalışmalar yapıyorlar” diyen Doğan sözlerini, “Benim en arzuladığım şey tesis yapmak. 4 tane satranç okulumuz var. Bisikletle ilgili Türkiye’ye model olmuş çalışmalarımız var. Muhtarlar gününde tüm muhtarlara bisiklet dağıtacağız. Basketbol kadın takımımız 1. Ligde mücadele ediyor. Yapacak çok iş var. Amatör ruha hepimizin destek olması lazım. Sizler o cevherleri taşıyorsunuz. Bir kulüpte ne kadar çok genç spor yapıyorsa  o kulüp şampiyondur bana göre. Bu çalışmalar yarınlarımıza  önemli bir katkıdır” ifadeleriyle sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.