Girişimciliğin önemini anlattılar

Girişimciliğin önemini anlattılar

Yerel seçimlerin ardında Gebze ve Çayırova ilçelerinde seçimi kazanan ve göreve gelen belediye başkanlarına Girişimci İşadamları Vakfı - GİV Gebze yönetimi  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Yerel seçimlerin ardında Gebze ve Çayırova ilçelerinde seçimi kazanan ve göreve gelen belediye başkanlarına Girişimci İşadamları Vakfı - GİV Gebze yönetimi  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Girişimci İş Adamları Gebze Başkanı Yavuz Kuş ve yönetimi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye konuk olup görevlerinde başarı diledi.  Başkan Yavuz Kuş ziyaretlere ilişkin şu değerlendirmede bulundu:

FİKİR ALIŞVERİŞİ

“Marmara’nın yükselen iki değeri Gebze ve Çayırova ilçeleri hem nüfus yoğunluğu hem de ekonomiye katma değerleri ile son yıllarda ön plana çıktı. Bizler Girişimci İş Adamları Vakfı olarak; her iki başkanımızı hem tebrik edip hayırlı olsun dileklerimizi sunduk, hem de bölgemizin kalkınması ve gelişmesi için fikir alışverişinde bulunduk. Bölgemizin ve ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için, ekonomik büyümesini sürdürmesi ve dünyanın büyük ekonomik güçleri arasında yerini alması için girişimciliğin ne kadar önemli olduğunu değerli başkanlarımızla paylaştık.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.