GİRİB’de asıl “açılış”  1 Nisan’dan sonra

GİRİB’de asıl “açılış” 1 Nisan’dan sonra

2015 yılında kurulan GİRİB, 23 Eylül Cumartesi günü yeni yerinin açılışını törenle yapacak. Başkan Kemal Tokmak derneğin belli bir süreci geride bıraktığını, yerel seçimden sonra aylık basın toplantılarıyla kente dair öneri ve görüşlerini açıklayacakların

girib-24jpg.jpg

23 Eylül Cumartesi günü Issıkgöl Caddesi, Gökçe Vizyon Plaza’daki yerinin açılışını yapmaya hazırlanan Giresun İş Adamları ve Bürokratlar Birliği – GİRİB Derneği açılış öncesi Gebze basını ile Lamec Hotel’deki kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi. Derneğin yeni yerinin açılışı saat 15.00’te gerçekleşecek. Dernek; GİRİB yönetiminden iş adamı Metin Gökçe tarafından inşa edilen Gökçe Vizyon Plaza’daki 350 metrekarelik yerinde, kira ödemeden faaliyet gösterecek.

SEÇİMDEN SONRA HER

AY BASIN TOPLANTISI

GİRİB Başkanı Kemal Tokmak’a basın toplantısında genel sekreter İzzet Kaşık ile yöneticiler üyeler İskender Civil, Ramazan Kocaman, Ümit Fatih Yalsız, Ahmet Balık, Mehmet Baba, Sezgin Taşçı, Avukat Köksal Kütük, Birol Bacacı, Mustafa Kemaloğlu, Gürkan Balık, Hasan Firar ve Fatih Can eşlik etti.  Başkan Tokmak, İzzet Kaşık’ın kısa bir selamlama konuşmasının ardından söz aldı. Tokmak basın toplantılarının yerel seçimden sonra her ay düzenli şekilde tekrarlanacağını söyledi.

İHTİYAÇ ÜZERİNE KURULDUK

GİRİB, 2015 yılında kurulduğunda hali hazırda Giresun menşeli 44 hemşeri derneği, Giresun Dernekler Birliği ve Giresun Dernekler Federasyonu olduğunu kaydeden Tokmak, “Giresunlular hayatını idame ettirip her alanıyla tanıtılırken diğer taraftan iş adamı ve bürokratlar da yetiştirmeye başladı. Bizim birliğimiz, derneğimiz bu ihtiyaç üzerinden kuruldu” dedi. Tokmak, 28 kişilik yönetimin yüksek tahsilli ve genç ağırlıklı oluştuğunu kaydetti.

YÖNLENDİRİYORUZ, CESARETLENDİRİYORUZ

GİRİB’in kuruluşundan bugüne gelinen noktasını, “Hayal ötesi aşama” diye tanımlayan Tokmak şöyle devam etti: “Kendi içinde çok ciddi işleyişi, hiyerarşik yapısı çok sağlam ve birbirine as üst düzeyinde sorumluluk sahibi olan bir yönetimimiz var. 3 yıldır her hafta pazartesi günleri gündemli yönetim kurulu toplantısı yapıyoruz. Tepedeki vatandaşın tapu sorunu da, dar gelirli vatandaşın ihtiyacı da görüşülüyor. Kişileri yönlendirmek, cesaretlendirmek ile de ihtiyaçlar karşılanıyor.

ÖNÜMÜZDEKİ YEREL SEÇİME

GEBZE İLİ OLARAK GİRMELİYİZ

Bir sonraki yerel seçime Gebze, Büyükşehir statülü il olarak girmek zorunda. Bir sonraki seçimin hangi şartlarda olacağını, iktidarın gücünün ne kadar olacağını, ne vermesi gerektiğini bir hayal edin. Düşünün ve bu söylediğimizi destekleyin. Bu artık dillendirilmeli. Bizim de böyle bir sorumluluğumuz ve ihtiyaç da var. Kocaeli Büyükşehir’in artık kendinden büyük bir ilçe olan Gebze’yi taşıyamayacağını, motorunun kasaya küçük geleceğini, revize edilmesi gerektiğini düşünüyor ve dillendiriyoruz.

BEYLİKBAĞI İLÇE OLACAKTIR

Gebze, Büyükşehirli il olduğunda en büyük ilçe olarak tapu ve mülkiyet sorunu halledilmiş Beylikbağı’nın da buna dahil olacağını tahmin ediyor, öngörüyoruz. Geçmişten bugüne her seçimde verilen vaatler var. Demek ki iktidar kamuoyundan gelen bazı tepkileri olumlu değerlendirebiliyor.  Kayıtsız değiller, biz de kayıtsız kalmayacağız. “

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.