GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI SEÇİMLERİ: Sema Kopal’ın listesi kazandı

GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI SEÇİMLERİ: Sema Kopal’ın listesi kazandı

Gıda Mühendisleri Odası’nda Genel Merkez delege seçimlerini bir kez daha Sema Kopal’ın listesi kazandı.

İki yılda bir yapılan Gıda Mühendisleri Odası Kocaeli İl Temsilciliği Genel Merkez delege seçimleri 14 Ocak 2024 Pazar günü İstanbul Karaköy’de, TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nde yapıldı.

Kocaeli Genel Merkez delege seçimlerinde iki liste yarıştı.

Seçimler İstanbul'da yapılmasına rağmen Oda üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Gıda Mühendisleri Odası üyeleri, Oda'sına, mesleğine, geleceğine sahip çıkmak için seçimlere katılarak özgür iradesiyle oyunu kullandı.

Delege seçimlerinde Sema Kopal'ın listesi büyük bir farkla seçimi kazandı.

Gıda Mühendisleri Odası Genel Merkez Genel Kurulu Mart 2024’te Ankara’da gerçekleştirilecek.

Gıda Mühendisleri Odası Kocaeli Temsilcilik Başkanı Sema Kopal ve ekibi ‘Biz Kimiz’ adlı tanıtım yazısında şu ifadelere yer verdi:

‘’Delege adaylarımız, yönetime geldiğimiz Ekim 2017’den bu yana özveriyle mesleğimize ve meslektaşlarımıza yararlı olabilmek için çaba gösteren Oda yöneticilerimiz, Komisyonlarda aktif olarak çalışan meslektaşlarımız ve gönüllü olan diğer meslektaşlarımızdan oluşmaktadır.”

Delege seçimlerini kazanan Halkçı Mühendis anlayışına sahip olan delegelerimiz ve Oda yönetimimiz;

TOPLUM VE HALK YARARINA GIDA MÜHENDİSLİĞİ MESLEĞİNİ İCRA ETMEYİ SAVUNUR

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ve O’nun “hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir”, ilkesinin savunucusudur. Bu yüzden Oda çalışmalarımızda yol göstericimiz bilimdir.

Bilim ve teknolojiyi insanlık yararına ve doğal dengeyi koruyacak biçimde kullanmayı mesleğimizin temel ilkesi olarak kabul eder.

Biz, meslektaşlarımızın özlük haklarının sağlanmadığı ve bize ihtiyaç duydukları her an gücümüz ve olanaklarımız ölçüsünde yanlarında olmaya çalışıyoruz.

Kocaeli’de hiçbir gıda mühendisi yalnız değildir, hiçbir meslektaşımız sorunları karşısında çaresiz değildir. Gıda Mühendisleri Odası Kocaeli Temsilciliği olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gücümüz ve olanaklarımız ölçüsünde tüm meslektaşlarımızın yanındayız.

Kocaeli'de yarattığımız verimli, etkin ve önemli çalışmaların artarak devam etmesi için;

Bu çalışmaların Genel Merkez'e de taşınması için;

Oda'mızın daha güçlü olması, meslektaşlarımız yararına daha etkin çalışmalar yapması için çalışmaya, mücadele etmeye devam edeceğiz.’’

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.