“Gerekli dersleri almış olalım”

“Gerekli dersleri almış olalım”

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, “Yaşanan son depremden dolayı umarım gerekli dersleri almış olalım” dedi.

Gebze Ticaret Odası nisan ayı olağan meclis toplantısı önceki gün gerçekleştirildi. GTO meclis salonunda gerçekleşen toplantıda oda faaliyetleri ile ilgili olarak konuşan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, “Deprem nedeniyle bu bayramlaşmayı bile üzülerek yaptık. Çoğu arkadaşımız bizatihi tek tek deprem bölgesine giderek onlar bu yaşadıkları acıları bizatihi şahit olduk. Uzun zamandır kuraklık yaşıyoruz. Yağmur yağdığında üzüldü. Kar yağdığında sevinemez olduk. İnşallah toplum olarak ders aldık. Bir kez daha gördük ki deprem değil bina öldürür. Bundan sonra kuracağımız şehirleri, yapıları en azından bu depreme dayanıklı olabilecek şekilde yaparız.

“HEPİMİZİN ORTAK PROBLEMİ”

Gebze Ticaret Odası olarak kurulduğu günden bugüne kadar şehrin dinamiklerine kapımız açık. Bundan sonra da kesinlikle açık olacaktır. Bugün şehrimizi ilgilendiren bir trafik sorunu hepimizin ortak problemi. Bugün hepimizin problemi bu konuda mutabıktır. Efendime söyleyeyim personelle ilgili sıkıntılarımız bütün sektörlerimizin tamamına giriyorum. Hemen yani bilişim sektöründe tutun en üst düzey tersten çalıştıran kurumlardan tutun tamamen asılsız eleman çalıştıran kurumlara kadar bütün hepsinin ortak problemini karşıladık. Bu konuda da biz mutabıkız. Öte taraftan mesela odamıza siyasi partiler geliyor. Biz bunları odamızda en iyi şekilde karşılıyoruz. İkram ediyoruz, ağırlıyoruz. Emin olun bütün partilere eşit yaklaşıyoruz. Bunları da ifade etmek istiyorum. Öte taraftan yine bütün üyelerimiz buranın üyeleridir” dedi.

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.