Genç yaşta kalbine yenilen Erkut Kaya toprağa verildi

Genç yaşta kalbine yenilen Erkut Kaya toprağa verildi

Sevenleri uğurladı Önceki akşam geçirdiği kalp krizi soncu yaşamını yitiren Gebze’nin tanınmış isimlerinden, Antik Cafe Restaurant’ın ortaklarından...

Sevenleri uğurladı

 

Önceki akşam geçirdiği kalp krizi soncu yaşamını yitiren Gebze’nin tanınmış isimlerinden, Antik Cafe Restaurant’ın ortaklarından Erkut Kaya, gözyaşları içinde toprağa verildi. Henüz 43 yaşında yaşama veda eden Erkut Kaya için Anadolu Görgü ve Kültür Derneği Darıca Cemevi’nde bir tören düzenlendi. Kaya’nın cenazesi daha sonra, öğlen namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Gebze’nin Balçık Köyü’ndeki mezarlıkta toprağa verildi.

 

Kaya son yolculuğuna uğurlandı

 

Erkut Kaya için ayrıca hem eşinin hem de babası Gülabi Kaya’nın evinde helallik alındı ve dua edildi. SHP eski ilçe başkanlarından ve milletvekili adaylarından Gülabi Kaya’nın da oğlu olan Erkut Kaya, Öznur Kaya ile evliydi. Erkut Kaya’nın 16 yaşında Dilan ile 10 yaşında Ege isminde iki çocuğu var.

Gebze’nin sevilen isimlerinden Erkut Kaya, önceki akşam Gebze’nin Osman Yılmaz Mahallesi’ndeki evinde rahatsızlanmış ve geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirmişti.

 

BİNLERCE KİŞİ KATILDI

 

Erkut Kaya’nın Darıca Cemevi’ndeki cenaze törenine iş, siyaset ve spor dünyasından binlerce kişi katıldı. Cenazeye katılanlar arasında CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner,   Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, GTO Başkanı Nail Çiler, CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, Gebze ilçe başkanı Sedat Tatar, Darıca ilçe başkanı Selman Kösali, CHP’nin Kocaeli büyükşehir aday adayları Keramettin Gençtürk ve Arif Akdemir, MHP Darıca adayı Arif Gülen, CHP’nin Gebze aday adayı Nilgün Aydın, Darıca aday adayı Yakup Törk, iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri ve yakınları katıldı. Erkut Kaya’nın babası Gülabi Kaya ve eşi Öznur Kaya taziyeleri kabul ederken, cenaze töreninin ardından Darıca Cemevi’nde lokma dağıtıldı.
Biz de Gebze Haber Gazetesi olarak Erkut Kaya'ya Allahtan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.