Gebzespor’da Özgür  diğer Feriköy maçına

Gebzespor’da Özgür diğer Feriköy maçına

Gebzespor, 2’nci Lig ekiplerinden Kırklarelispor’da forma giyen Özgür Can Özcan’a imzayı transfer döneminin bitimine sayılı günler kala, altıncı haftada oynanacak kritik Feriköyspor maçı öncesi attırdı. 35 yaşındaki yetenek 7’nci haftadan itibaren forma giyebilecek.

Gebzespor, transfer döneminin bitimine sayılı günler kala, “Bomba” diye tanımlanan hamleyle Galatasaray altyapısında yetişen; son olarak 2’nci Lig ekiplerinden Kırklarelispor’da top koşturan Özgür Can Özcan’a imza attırdı. 35 yaşındaki yetenek Feriköy maçı öncesi imza attı ama prosedür gereği; 7’nci haftadan sonra forma giyebilecek.

901.jpg

Özgür Özcan’a imza esnasında Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebzespor Başkanvekili Şaban Yılmaz, yöneticiler Nilgün Erol ve Hakan Tatoğlu ile birlikte Sportif Direktör Abbas Sır eşlik etti.

GALATASARAY’DA BAŞLADI

902.jpg

10 Nisan 1998, Antalya doğumlu Özgür Can Özcan; futbola Galatasaray altyapısında 2003 yılında başladı. Galatasaray’ın U18 ve U21 takımlarında oynadıktan sonra 2007’de A takıma geçti. Süper Lig, 1 ve 2’nci Lig’de top koşturdu Kayserispor, Gaziantepspor, Sakaryaspor ve Rizespor’da kiralık olarak forma giydi. Adanaspor’a bedelsiz olarak verildikten sonra Karşıyaka, Denizlispor, Akhisar Belediye, Adana Demirspor, Boluspor, Giresunspor, Gazişehir, Tuzlaspor, Şanlıurfaspor, Tarsus İdman Yurdu ve Nevşehir Belediyespor gibi takımlarda top koşturdu. En son 2’nci Lig ekibi Kırklarelispor’da top koştururken Gebzespor ile amatöre dönüş yaptı. U21 Milli Takım forması da giydi.

İLİYAZ IŞIK HARİÇ EKSİK YOK

Öte yandan Gebzespor hafta sonu evinde maç fazlasıyla grup lideri Feriköyspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına çarşamba günü Keşanspor ile deplasmanda oynadığı maçtan hemen bir gün sonra başladı. Morallerin hayli yüksek olduğu menekşelerde Diliskelesispor ile oynanan maçta burnu kırılan İliyaz Işık hariç eksik yok. Işık’ın Feriköyspor maçında oynayıp oynayamayacağına ise doktor karar verecek.

ANKARALI HAKEMLER YÖNETECEK

Gebzespor ile Feriköyspor arasında önümüzdeki Pazar günü saat 14.00’te Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanacak maçı Ankara Bölgesi hakemleri yönetecek. Mete Burak Kaya’nın yardımcılıklarını Mustafa Pelit ve Ömer Faruk Uyar yapacak. Maçın dördüncü hakemi Furkan Bal.

ozgur-can-ozgur-2.jpg

ozgur-can-ozgur-3.jpg

Haber merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.