GEBZESPOR’A TEŞEKKÜR ETTİ. KEŞAN MAÇI ÖNCESİ UYARDI; Oyun kurulumunda  daha cesur olmalıydık

GEBZESPOR’A TEŞEKKÜR ETTİ. KEŞAN MAÇI ÖNCESİ UYARDI; Oyun kurulumunda daha cesur olmalıydık

Diliskelesispor Teknik Direktörü Mehmet Yılmaz, Gebzespor maçı sonrası sosyal medya paylaşımında Gebzespor camiasına kendilerini en iyi şekilde ağırladıkları için teşekkür etti. Takımını ve savunmayı oyundan ötürü kutlayıp, “Oyun kurulumu ve topa sahiplikte daha cesur olmalıydık. Eksiklere çalışacağız” dedi

Bölgesel Amatör Lig 2’nci Grup’ta geride kalan hafta sonu oynanan maçı

iskele-3.jpg

her iki kulüp başkanının maç öncesi demeçlerinde de yer aldığı şekilde, dostluk kazandı. Tabelada ise 1-0, Gebzespor’un üstünlüğü vardı.

iskele-9.jpg

Maç oyun içinde iki defa futbolun doğası gereği gerildi ancak hakemin bitiş düdüğüyle birlikte her iki takım futbolcuları da sahada olanı sahada bırakıp, birbirlerini mücadelelerinden ötürü kutlayarak soyunma odasına yöneldi.

111-001.jpg

Diliskelesispor Teknik Direktörü, Şifo lakaplı Mehmet Yılmaz da maçın ardından sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Bizleri en iyi şekilde ağırlayan Gebzespor camiasına teşekkür ederim. Bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” görüşlerine yer verdi.

iskele-11.jpg

Yılmaz takımının oyuncularını mücadelelerinden ötürü kutladı: “Bugünkü maçta terinin son damlasına kadar mücadele eden oyuncularımı yürekten kutluyorum. Mücadele gücü yüksek harika bir maç izlettiler bize.”

iskele-12.jpg

Gebzespor’un mutlak gol fırsatı bulamadığı ilgili haberimizde de yer almıştı. Yılmaz savunmayı tebrik etti: “Defansif olarak verdiğimiz bütün görevleri ve stratejileri eksiksiz yerine getirdiler, neredeyse pozisyon vermeden maçı tamamladılar.”

iskele-13.jpg

Keşanspor maçı öncesi özeleştiride bulundu: “Kaleciden başlayan oyun kurulumunda ve topa sahip olmada daha cesur olmalıydık. Bu eksiklerimiz üzerinde çalışıp geliştireceğiz.”

**

Fire sayısı yarı yarıya düştü

Mavi beyazlılar hafta sonu evinde Tekirdağ temsilcisi Keşanspor’u ağırlayacak. Dilovası, Şehit Nihat Karadaş Stadı’nda oynanacak maç saat 14.00’te başlayacak. Maçın hakemleri henüz açıklanmadı. Diliskelesispor, Gebzespor maçına, dört sakatla hazırlanıyordu. Gürol Karataş ve Oğuz Başaran’ın sakatlıkları geçti.

1111111.jpg

Gürol Karataş (fotoğraftaki), 90 dakika boyunca forma giydi. Oğuz Başaran, 81’nci dakikada Cebrail Serçek’in yerine oyuna dahil oldu. Mavi beyazlıların fikstür gereği bay geçtiği ikinci hafta Yalova’nın Süper Amatör Lig’deki ekiplerinden Negmar Tavşanlı Belediyespor ile hazırlık maçında sakatlanan Eren Bölükbaş ve Yiğit Sarıkaya, Gebzespor maçında forma giyememişlerdi. İkilinin durumunun, Keşanspor maçının oynanacağı gün netleşeceği sanılıyor.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.