Gebzespor için bir tuğla da sen koy!

Gebzespor için bir tuğla da sen koy!

Hüseyin Deniz başkanlığında son yılların en iyi kadrosu kuruldu. Takım çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Gebzespor ismine yakışır adımlar atılmaya devam ediyor.

Şimdi ‘birlikten kuvvet doğar’ anlayışıyla kent büyükleri başta olmak üzere herkesin desteği bekleniyor.
BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR 
Gebzespor yönetimi, kulübe gelir sağlamak için bir yardım gecesi düzenlenecek. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in öncülüğünde gerçekleşecek olan programa, diğer protokol üyeleri ve iş adamlarının da katkı sağlayacağı bildirildi. 27 Eylül Cuma günü Gebze Teknik Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde 19.00-23.00 saatleri arasında gerçekleşecek gecenin bilet fiyatı henüz belirlenmezken, Gebzespor Kulüp Başkanı Hüseyin Deniz, 'Gebzesporluyum' diyen herkesi gecelerine beklediğini söyledi.
DENİZ: GECEMİZ AMACINA ULAŞMALI
Deniz konuşmasının devamında, “Bu gecede toplanılacak gelir, Gebzespor’a bağışlanacak. Kulübü daha iyi şartlarda yönetmek ve yaşatmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı yapıyoruz. Bundan sonra da bu çalışmalarımız devam edecek. Gebze’nin olmazsa olmaz unsuru olan Gebzespor’a destek amacıyla bu geceyi düzenliyoruz. Bu gecenin amacına ulaşmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.