GEBZESPOR İÇERİDEN YIKILDI

GEBZESPOR İÇERİDEN YIKILDI

Bu takım profesyonel lige kolay çıkmadı.

3.ligde 7 haftadır maç kazanamayan Gebzespor son 5 yılın en kötü dönemini yaşıyor. Herşey yolunda giderken sezonun ilk haftalarında oynanan Tepecik Belediyespor maçının ardından patlak veren iç kriz iyi gidişatı bozdu ve savaşan ve kazanmak için her şeyi yapan Gebzespor maç kazanamayan,  ne yaptığını bilmeyen bir takım oldu.

ÖZGÜVEN DİBE VURDU

Maç kazanmakta zorlanan ve iç saha maçlarını da kolay kaybeden temsilcimizde futbolcuların kendilerine olan özgüvenini kaybetmesi ve dirençlerinin kaybolması düşüşün en önemli nedenleri arasında gösteriliyor. Kalesi düşen kolay goller yediği gibi pozisyon üretmekte zorlanan mor menekşelerin devre arasında mutlaka transfer yapması gerektiği düşünülüyor.

KÖRFEZ TRANSFER YAPACAK

12 haftalık süreçte  Gebzespor’un en büyük şansı Körfez, Erba ve Büyükçekmece Tepecikspor takımlarının çok kötü performans sergilemesi olurken devre arasında bu takımların takviye yaparak güçlenecekleri öğrenildi.

Ligde tamamen gençlerle mücadele eden Körfez Spor Kulübünün devre arasında geçen sezon forma giyen ve boşta kalan futbolcularını takıma yeniden kazandıracağı ve futbolcuların idmanlara katıldığı öğrenildi.

Bilindiği gibi Körfez başkanı takımın ligde kalması için yüklü miktarda prim sözü vermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.