GEBZESPOR ANTALYA’DA GÜÇ DEPOLUYOR

GEBZESPOR ANTALYA’DA GÜÇ DEPOLUYOR

Musa ve Erdem profesyonel oluyor

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden ve ligin ilk yarısını düşme hattının üzerinde bitiren Gebzespor, ikinci yarı çalışmalarını Side Star Otel'de sürdürüyor

Teknik direktör Alaaatin Çiçek nezaretinde çalışmalarını tam hız sürdüren mor beyazlı ekip 5 hazırlık maçı oynayacak.13 Ocak'ta kampı sonlandıracak olan mor menekşeler lige kadar hazırlıklarını tamamlayacak.

 

PROFESYONEL OLUYOR

Gebzespor teknik direktörü Alaettin Çiçek,  kamp kadrosuna altyapıdan iki ismi dahil etmişti. U19 takım oyunculardan sağ bek Musa Güneş ile ön libero Erdem Dikbasan, Antalya kampında A takım ile birlikte çalışıyor. 2000 doğumlu olan bu futbolcular ile profesyonel sözleşme imzalanacak.

 

Alaettin Çiçek kanunları;

AZİM HIRS MÜCADELE

Yıllar sonra Gebzespor’da A takımın başına getirilen Alaettin Çiçek çalışmak istediği futbolculardan en çok istediği 3 şey; Azimli, hırslı ve mücadeleci olmaları.

Deneyimli teknik adam takım ruhu içinde mücadele eden, sahada kora kor savaşan futbolcuların kolay kolay kaybetmeyeceğini ve Gebzespor’un ikinci yarıda sonuna kadar savaşan bir takım olacağını ifade etti. Çiçek Antalya kampının iyi geçtiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.