Gebze’nin sportif kafesi  Mavi el değişiyor

Gebze’nin sportif kafesi Mavi el değişiyor

RESUL AYTAŞ GEBZE’Yİ TERKE HAZIRLANIYOR

bilardo.jpgplay.jpg

** Gebze’de kahve oyunları ile sınırlı kalmayıp bilardo ve masa tenisi gibi salon sporlarının da kalbinin attığı Mavi Kafe satışa çıkartıldı. Ayvalık’a göç etmeye hazırlanan işletici Resul Aytaş sporu seven, gençlere uyumlu girişimcileri bekliyor

 

Gebze’nin salon sporlarında öncelikli mekanlarından, gençlerin uğrak yerlerinden Mavi Kafe el değiştiriyor. Biri Amerikan olmak üzere iki bilardo masası, masa tenisi ve langırt masasının yanı sıra 12 cihazla Play Station odası; 12 masada kahve oyunları; monopoly, tabu gibi masa/zeka oyunları da kafenin hizmetleri arasında.

 

GEBZE MERKEZİNDE

Hacı Halil Mahallesi, Hükümet Caddesi, 1210 Sokak, No: 8 adresindeki Mavi Kafe; yaya olmak kaydıyla Gebze Kaymakamlığı’na bir; Eskiçarşı ve Yeniçarşı’ya birkaç dakika mesafede. içinde

AYVALIK’TA OTELCİLİK YAPACAK

Mavi Kafe’nin işleticisi Resul Aytaş uzun süredir Balıkesir’in Ayvalık İlçesi’nde pansiyon/otel işletmeciliği için yatırım halindeydi. 2020 yılının yazından itibaren gerek ailecek taşınmaya gerekse yeni bir yatırıma hazırlanan Resul Aytaş şunları kaydetti:

KARŞILIĞINI KISA SÜREDE ALACAKLARDIR

“Mavi Kafe’nin kurucusu değil ikinci sahibiyim. Uzun yıllar emeğim geçti, anılar yaşadım. Gebze gençliğine, ilçenin tam merkezinde böylesi bir hizmet vermekten ötürü mutluyum. Yine onlarla sohbetlerimden çok şey de öğrendim. Mavi Kafe’yi satışa çıkardığımın duyulmasının ardından gelen teklifleri değerlendirmeye başladım. Salon sporlarıyla ilgili, gençlerle diyaloğu güçlü girişimciler için hazır müşteri potansiyeli de önemli bir avantaj olacak, yatırımlarının karşılığını çok uzun süre geçmeden geri alacaklardır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.