Gebze’de sakin seçim

Gebze’de sakin seçim

31 Mart 2019 Pazar günü yapılan yerel seçim  Gebze bölgesinde sakin bir ortamda gerçekleşti. Gebze’de 261 bin 452 kişi oy kullanma hakkı vardı. Başkan adayları da sabanın erken saatlerinde oylarını kullandı.

serap-cakir-001.jpgzinnur-buyukgoz-001.jpgrecep-dursun-008.jpgburcu-cetinkaya-002.jpg

 Dün gerçekleşen yerel seçimler Gebze bölgesinde kayda değer bir olay olmadan sakin bir şekilde gerçekleşti.   
Gebze Belediyesi bağımsız başkan adayı Serap Çakır oyunu dün sabah saatlerinde kullandı. Gebze Zübeyde Hanım Ortaokulu'nda oyunu kullanan Serap Çakır, "Oyumuzu kullandık. Sonuçların Gebze'mize ve ülkemize hayırlara getirmesini diliyorum" dedi.
ZİNNUR BÜYÜKGÖZ
Cumhur İttifakının AKP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz’de oyunu sabah saatlerinde kullandı. Büyükgöz’e parti yöneticileri de eşlik etti.
Gebze Eğitim Vakfı İlkokulu’nda oyunu kullanan Büyükgöz yaptığı açıklamada, "Oyumuzu kullandık. Gebze’miz, Kocaeli’miz ve demokrasimiz için hayırlara vesile olsun" dedi.

RECEP DURSUN

Millet İttifakının CHP’li  Gebze Belediye Başkan adayı Recep Dursun Gebze Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde oyunu kullandı.  Dursun’a parti yöneticileri eşlik ederken, “Yaklaşık dört aydır sahadayız, çok çalıştık emeklerimizin karşılığını alacağız. Bugün Gebze kazanacak, halk kazanacak inşallah değişim olacak" dedi.
ÇETİNKAYA EŞİYLE OYUNU KULLANDI
Saadet Partisi Gebze Belediye Bakan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya  Gebze 50. Yıl Chrysler İlkokulunda 1100 Nolu Sandıkta oyunu Eşi Dr. Oğuz Çetinkaya ile birlikte kullandı. Çetinkaya’ya da yine parti yöneticileri de eşlik etti. Çetinkaya seçimlerin bölge ve ülkemize  hayırlı olmasını diledi.
*Cengiz Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.