Gebze’de coşkulu kutlama

Gebze’de coşkulu kutlama

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Gebze’de düzenlenen etkinlik törenlerle kutlandı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milli kurtuluş Savaşını örgütlemek için 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak basışının 104’nü yılı ülke genelinde olduğu gibi Gebze’de de törenlerle kutlandı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Gebze’de ilk tören saat 09.30’da Gebze Belediyesi Kültür Müdürlüğü Hizmet binası önünde Atatürk büstüne çelenk sunulması, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Törenlere daha sonra Gebze Kapalı Spor Salonunda devam edildi. Buradaki törene Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, Gebze İlçe Gençlik Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu ile ilçe protokolü, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Törende Gebze İlçe Gençlik Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu günün anlam ve önemi üzerine konuşma yaptı, öğrenciler tarafından şiirler okundu, halk oyunları ve sportif gösteriler gerçekleştirildi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. Haber: Cengiz Akgün

1-001.jpg2-005.jpg3-003.jpg4-004.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.