GEBZE MASTERLAR ANTALYA YOLCUSU

GEBZE MASTERLAR ANTALYA YOLCUSU

Bölgemizin eski futbolcuları ve deneyimli spor adamlarının oluşturduğu Gebze Masterler takımı 16-21 Nisan tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek İlk bahar master Cup turnuvasında Gebze’yi temsil edecek.

ŞAMPİYONA ÖZEL DAVET

Eski Beşiktaş’lı futbolcu Ali Eren Beşerler’in Geleneksek olarak Antalya’da düzenlendiği turnuvaya davet edilen Gebze Masterler 16 takımın 4’erli grupta mücadele edeceği ilk bahar Cup turnuvasında şampiyonluk kupasını Gebze’ye getirmeyi hedefliyor. Side Sueno otelin sahasında düzenlenecek turnuvada 4 gruplarda ilk 2’ye kalan takımlar bir üst tura adını yazdıracak.

Daha önce 2 kez Masterlerda Türkiye şampiyonu olan Gebze’nin eski tüfekleri bu turnuvada da kupanın en güçlü adaylarından biri olarak gösteriliyor. Temsilcimiz Marmara Masterler ligini averajla 2.sırada tamamlamıştı.

 

SPOR KARDEŞLİKTİR

Gebze Masterler Basın sözcüsü Mehmet Karakaya, ‘ Biz iyi insanlar topluluğu olarak dostluğu, kardeşliği ve barışı ön planda tutuyoruz. Güzel bir aile olduk. Sporun birleştirici ruhunu yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz. Ailemizin bütün bireylerine ve bizi destekleyen herkese teşekkür ediyoruz’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.