Gebze, Mahmut Tuncer'le Coştu

Gebze, Mahmut Tuncer'le Coştu

Kısa bir süre önce Gebze, Akse Sapağı'nda Hakan Cankurtaran tarafından faaliyete geçen Haszade Künefe misafirlerini Mahmut Tuncer ile coşturdu.


2-197.jpg3-076.jpg4-073.jpg5-032.jpg

Geçtiğimiz Ekim ayından itibaren Gebzelilere Gaziantep'ten özel olarak gelen %100 doğal ürünlerle hazırladığı  künefe, katmer ve kadayıf lezzetlerini sunmaya başlayan Haszade aynı zamanda etkinliklikleriyle de Gebze halkının beğenisi kazanıyor. Her çarşamba akşamı düzenlediği Sıra Gecesi programı yoğun ilgiyle karşılanan mekanın bu hafta konuğu Mahmut Tuncer oldu.

Misafirlerin tatlılardan oldukça keyif aldığını gözlemlediğimiz mekanın sunumları ve ikramları da oldukça özenli ve lezzetliydi. Yaklaşık 1 saat boyunca konuklarla birlikte türküler söyleyen Mahmut Tuncer ise esprileriyle geceye ayrı bir keyif kattı.

Akse Sapağı, İbrahim Ağa Caddesi üzerinde Akbank karşısında yer alan mekanda  künefe, katmer ve kadayıf tatlıları özenle hazırlanıp servis edilirken yanında süt ve bol çeşitli ikramlarıyla da lezzetlerine lezzet katıyor. Damak tatlarına düşkün olanların muhakkak ziyaret etmesini tavsiye ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.