Gebze İl Platformu Toplandı

Gebze İl Platformu Toplandı

Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzüncü yılında yüz il olması yönündeki beklenti üzerine Gebze başta olmak üzere birçok ilçe il olmak istiyor.

Yüz il içerisinde yer almak isteyen ilçeler arasında Gebze ilk sırada olması bekleniyor. Gebze’nin büyükşehir statüsünde il olması için Gebze Ticaret Odası başta olmak üzere odalar ve STK’lar il konusu sürekli gündemde tutuyor. Gebze’nin il olması için Gebze İl Platformu dün bir toplantı gerçekleştirdi. Eskihisar Kalealtı Güzide Restoran’da gerçekleştirilen toplantıya Gebze’de bulunan oda başkanları, dernek başkanları, sendika başkanları ve basın mensupları katılım gösterdi.

“GEBZE’YE BORCUMUZ VAR”

Toplantıda Gebze İl Platformu adına ilk olarak konuşan Erol Ateş, “Gebze’nin il olma mücadelesi 30 yıldan beri devam ediyor. Ancak her defasında Gebze bir türlü il yapılmadı. Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzüncü yılında yüz il gibi bir proje var. Gebze’nin bu yüz il arasında mutlaka olması gerekiyor. Gebze’nin il olması için Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda bulunan tüm STK ve oda başkanları elini taşın altına koymalı. Gebze’de yaşayanlar olarak bizlerin Gebze’ye bir borcu var. Bu borcu da Gebze’nin il olmasını sağlayarak ödeyebiliriz” dedi. Erol Ateş’in ardından toplantıya katılan bazı isimler söz alarak Gebze’nin il olmasıyla ilgili olarak nasıl mücadele verileceği ile ilgili olarak görüşlerini dile getirdi

Cengiz Akgün

img-20230802-wa0011.jpgimg-20230802-wa0010.jpgimg-20230802-wa0012.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum