GEBKİM MTAL öğrencilerin de  sanayicilerin de gözdesi olacak

GEBKİM MTAL öğrencilerin de sanayicilerin de gözdesi olacak

Merkezi Liselere Giriş Sınavı (LGS) heyecanı bitti ama öğrenci ve velileri bu kez de okul tercihi telaşı sardı.

Hedefini nitelikli bir mesleki eğitim alıp hızlıca hayata atılmak olarak belirleyen öğrenciler için  Dilovası’nda yer alan GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi doğru bir tercih olarak dikkat çekiyor.

 

Merkezi Liselere Giriş Sınavı (LGS) heyecanı bitti ama öğrenci ve velileri bu kez de okul tercihi telaşı sardı. Hedefini nitelikli bir mesleki eğitim alıp hızlıca hayata atılmak olarak belirleyen öğrenciler için  Dilovası’nda  yer alan GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi doğru bir tercih olarak dikkat çekiyor. LGS puanı ile öğrenci alacak proje okullar arasında yer alan GEBKİM MTAL deneyimli eğitim kadrosu, öğrencilerin tüm ihtiyaçları düşünülerek hazırlanan altyapısı ve laboratuvarları ile kimya sektöründe iş garantili mesleki eğitim vaat ediyor. GEBKİM Kimya İhtisas OSB’de yer alan sektörlerinin dev firmaları da işe alımlarında GEBKİM MTAL mezunlarına öncelik verecek. Kimya ekosisteminde önemli bir yeri bulunan Kocaeli’nde yer alan diğer OSB’ler de GEBKİM MTAL mezunu öğrencilere iş fırsatları sunacak.

 

2019 LGS PUANIYLA 120 ÖĞRENCİ ALACAK

 

GEBKİM Eğitim ve Sağlık Vakfı tarafından yaptırılan ve desteklenen GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; ilaç, kozmetik, temizlik ürünleri, plastik, ambalaj gibi birçok farklı alt sektöre sahip olan kimya sektöründe çalışmak isteyen gençlere kapılarını açıyor. Kocaeli Dilovası İlçesi’nde yer alan okul 2019 LGS puanıyla 120 öğrenci alacak. Okulda 20 derslik, 8’i kimya ve 4’ü ise endüstriyel olmak üzere 12 laboratuvar bulunuyor. Okul bünyesindeki spor komplekslerine yönelik okul takımlarına ek olarak bu yıl E-Spor takımı da kurulacak. Ayrıca sporun yanı sıra sosyal yaşamlarında başarılı bireyler olarak yetişmeleri için ülkemizin itibarlı eğitim kurumları ile işbirliği halinde eğitimler düzenlenecek. GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yemek ve servis yanında uzaktan gelecek öğrenciler için yurt imkanı da sunulacak. Başarılı öğrenciler GEBKİM Özel Bursu ile desteklenecek.

 

GEBKİM MTAL TÜRKİYE’NİN EN İYİ MESLEKİ EĞİTİM VEREN OKULU OLMAYI HEDEFLİYOR

 

GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni tercih edecek başarılı öğrenciler hem pratik hem de uygulamalı atölye çalışmaları ile nitelikli bir eğitim alarak geleceğe hazırlanacaklar. GEBKİM Vakfı’nın hedefi nitelikli eğitime gönül veren üyelerinin desteği ile GEBKİM MTAL’yi sadece Kocaeli’nin değil Türkiye’nin en iyi mesleki eğitimini veren okulu yapmak. Deneyimli eğitim kadrosu, laboratuvarları ve atölyelerinin yanı sıra sanayi ile iç içe eğitim vizyonu ile bu konuda iddialı. Son sınıf öğrencileri haftanın üç günü GEBKİM Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmaların tesislerinde uygulamalı eğitim alacaklar. GEBKİM Vakfı’nın Yönetimi de öğrencilerin yanında olacak ve sanayideki deneyimleri ile öğrencilere mentorluk yapacaklar.

 

GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, katma değeri yüksek ve geleceği parlak kimya sektöründe iş garantili eğitim imkanı sunması ile farklılaşıyor. GEBKİM Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren sektörlerinin dev şirketleri genç mezunlara işe alımlarında öncelik verecek. Böylece daha mezun olmadan işleri hazır olacak. Ayrıca Kocaeli’nde yer alan ve kimya sanayine ev sahipliği yapan çok sayıdaki diğer OSB’ler de GEBKİM MTAL mezunu öğrenciler için önemli iş fırsatları barındırıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.