Gazeteci Ekrem Meral başvurusunu yaptı

Gazeteci Ekrem Meral başvurusunu yaptı

Dilovası’da aktif gazeteciliğin yanı sıra 20 yıldır da belediyenin  iç hizmet birimlerinde çalışan Ekrem Meral,  dün geniş bir katılımla AK Parti Belediye Başkanlığı aday adaylık müracaatını yaptı.

Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve İlçe Yönetiminin katılımları ile gerçekleşen Aday Adayı tanıtım programına Ak Parti Dilovası Belediye Başkan Aday Adayı  Ekrem Meral ilçede var olan birlik beraberlik ruhunu daha ileri taşımanın önemine dikkat çekti.

KAZANAN DİLOVASI OLACAK

Daha sonra konuşma yapan Ekrem Meral “30 Yıla yakındır Dilovası’nda ailemle birlikte ikamet ediyorum, Bu süreç zarfında aktif gazeteciliğin yanı sıra 20 yıldır Dilovası Belediyesinin çeşitli iç hizmet birimlerinde çalışmaktayım. Belediye yönetimlerinde,  adil ve şeffaf yönetim anlayışları sergilenmelidir.  Halkla arada asla kapılar olmamalıdır. Ben Burada bunun sözünü veriyorum.   Bu hizmet yarışına talip olmuş tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyor. Bu görev kime verilirse verilsin kazanan Dilovası olacaktır."dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.